Prodej RD Viničné Šumice s nádherným výhledem do krajiny s garantovaným výnosem z fotovoltaické elektrárny

Viničné Šumice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Garáž
prodáno

vč. provize

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji rodinný dům na velkém svažitém pozemku 1800 m2 o dispozici 3+kk se dvěma garážemi. Dům je v dobrém technickém stavu napojen na veškeré inženýrské sítě. Všechny pokoje jsou klimatizovány. V přízemí 2 garáže, v současnosti jedna z nich využívaná jako dílna. Obytný prostor se nachází v 1. patře. Obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem se spíží 35 m2. Z obývacího pokoje vstup na nově zrekonstruovanou, vyspádovanou terasu 40 m2. 2 pokoje po 12m2, koupelna s vanou, samostatnou toaletou a prostornou šatnou. Na podlahách dlažba v kombinaci s plovoucí podlahou. Dům je vytápěn podlahovým topením napojeným na krbová kamna. Ohřev vody elektrokotlem. Dům je částečně podsklepen.
Na domě je nainstalována fotovoltaická elektrárna s garantovaným ročním výnosem 181.000,- Kč. Platná smlouva do roku 2030. Výhodou je i úspora na vlastní spotřebě elektrické energie.

Do Viničných Šumic vede dobré dopravní spojení (IDOS), autobusová zastávka se nachází 30 m od domu. V obci je taktéž velmi dobrá občanská vybavenost (školka, škola, obchod, hospoda, cukrárna aj.)Vzdálenost do Brna 15 km (měřeno od domu až k brněnské městské části Slatina), vzdálenost do Rousínova 5 km.

Prodej  RD  Viničné Šumice s nádherným výhledem do krajiny s garantovaným výnosem z fotovoltaické elektrárny

Popis nemovitosti

Cenaprodáno vč. provize
KategorieRodinné domy
LokalitaViničné Šumice
OkresBrno-venkov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná208 m²
Plocha pozemku1.800 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
GarážAno
Počet garáží2
Terasaano
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-02-290
Kontaktovat makléře
Lenka Řezníčková
CENTURY 21 All Inclusive
+420 777 629 711
[email protected]
www.century21.cz/makler-lenka-reznickova
IČ: 02635399

"Poté, co jsem vystudovala Střední knihovnickou školu, obor informace, pracuji stále s lidmi a v obchodě. Produkční v rádiu, sekretářka ve filharmonii, akciové trhy, prodej aut... Konečně jsem našla ten správný obor.
Reality. Kupodivu už tři roky mě stále baví vyhledávat lidem to správné bydlení či investici. Přicházet s nimi na to, po čem touží, co potřebují, co je pro ně to pravé. A lidem, co chtějí prodat? Samozřejmě najdu kupce s nejvyšší nabídkou, ale hlavně všechno vyřeším od A do Z. To je na mé práci ta správná zábava. Vyřešit, poradit, zrealizovat.

Specializace: Lidé a jejich nemovitosti"

Kontaktovat makléře
bgLenka Řezníčková