Chalupa k trvalému bydlení nebo rekreaci Pražák, Vodňany

Pražák 21, Vodňany

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: V rekonstrukci
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
2 790 000 Kč

Nová střecha, okna, betonové podlahy, omítky, elektroinstalace a další viz. popis, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji chalupu k trvalému bydlení nebo rekreaci v obecní části Pražák. Město Vodňany kam obecní část Pražák spadá, je vzdáleno pouhé 2 km. Chalupa se nachází na zastavěné ploše 160 m2 a její součástí je zahrada o výměře 145 m2.

Budova chalupy prošla rozsáhlejší rekonstrukcí a její stávající dispozice je řešena takto: z obecní komunikace vstupujeme do vstupní chodby, která zajišťuje vstup do obytné části a zahrady. Obytná část se skládá ze třech hlavních místností. Kuchyně 15 m2, obývacího pokoje 15m2 a ložnice 24 m2. Dále v obytné části najdeme koupelnu a technickou místnost. Na zahradě se nachází malý dvorek a samotná zahrada s velkou třešní.

Obsahem dosavadních prací, které byly v rámci rekonstrukce provedeny je kompletní výměna krovu, střešních latí, podstřešní fólie a byla položena nová střešní krytina. V obytné části jsou nová okna, betonové podlahy, štuky, zárubně a elektroinstalace. Chalupa je napojena na obecní vodovod, kanalizaci a vlastní přípojku elektřiny.
Dále je navezena nová dlažba pro celý dům, kuchyňská linka vč. spotřebičů a nábytek. Celkově je do nemovitosti v rámci rekonstrukce investováno 1.000.000,- Kč.

Chalupa se nachází na klidném místě obce a její okolí je obklopeny lesy a rybníky. Veškerá občanská vybavenost se nachází ve městě Vodňany. Pražák je dostupný vlakem nebo autobusem. Autem jste na hlavní silnici Písek – České Budějovice za pět minut.

Chalupa k trvalému bydlení nebo rekreaci Pražák, Vodňany

Popis nemovitosti

Cena2 790 000 Kč Nová střecha, okna, betonové podlahy, omítky, elektroinstalace a další viz. popis, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaPražák 21, Vodňany
OkresStrakonice
Velikost3 pokoje
Plocha užitná160 m²
Plocha pozemku305 m²
Plocha zahrady145 m²
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09822014
Kontaktovat makléře
Aleš Facon
CENTURY 21 Facon Reality
+420 605 269 768
[email protected]
www.century21.cz/makler-ales-facon

Obchod s realitami je velká výzva. Této výzvě jsem podlehl již v roce 2001, kdy jsem nastoupil do developerské společnosti Jelen Development. Získával zkušenosti a postupem času na pozici projektového manažera vedl projekty výstavby rodinných domů, bytů a stavebních parcel. Dnes vím, že základem úspěšného realitního obchodu je bezchybná a kvalitní komunikace s klientem. Nabízím Vám klidný a bezpečným prodej, koupi nebo pronájem Vaší nemovitosti. Jsem připraven nabídnout velmi výhodné možnosti financování díky objemu prodávaných nemovitostí. Těším se na setkání s Vámi.

Kontaktovat makléře
bg