Roubenka pod Kozákovem s pozemkem 6.000 m2

Záhoří 18

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Dobrý
  • Vybavený
  • Zahrada
4 200 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k trvalému bydlení i rekreaci ojedinělou, částečně vybavenou roubenku s 6.000 m2 pozemku. Objekt má číslo popisné a leží v klidném příjemném prostředí obce Záhoří v krásném kraji pod Kozákovem, nedaleko Prachovských skal a Maloskalska. Nabízená nemovitost je v původním stavu.
Okolí nabízí kromě krásné přírody i množství sportovního vyžití - v bezprostřední blízkosti je turistická Zlatá stezka Českého ráje, spojující ta nejvýznamnější místa, cyklistické trasy (například směrem do Krkonoš a polské části Jizerských hor), koupání v blízké Chuchelné.
V zimě v případě dobrých sněhových podmínek určitě využijete upravované běžecké trasy (např. přímo ze Záhoří na Kozákov) nebo nejbližší sjezdové lyžování na Kozákově i s benefitem večerního lyžování, pohyblivým jezdícím pásem pro děti, půjčovnou lyží a možností příjemného posezení v zasklené terase s výhledem na sjezdovky. Další sportovní, kulturní a společenské aktivity jsou k dosažení v Jičíně, Turnově a Liberci.
Technické parametry: zastavěná plocha 129 m2, další související parcely o celkové ploše cca 6.000 m2 jsou vedeny jako travní porost. Sjezd k roubence po vlastním pozemku je dolů přímo z místní silnice. Rozvody elektřiny jsou původní, voda - vodní čerpadlo, odpad malý septik, topení lokální.
Dispozice nemovitosti: v přízemí je velký původní krásný obývací prostor s kuchyňskou linkou (bývalá světnice), ložnice s výhledem na malou terasu a nověji vybudované sociální zařízení s vanou a kotlem na ohřev vody. V podkroví je ložnice a velký prostor pro vybudování případných dalších místností. Stavbu doplňuje prostorný sklad, který po úpravě může sloužit jako garáž a nejstarší část celého stavení - klenutý velký sklep. Roubenka je v původním udržovaném stavu (byla trvale obydlená), možno se ihned po malých úpravách nastěhovat.
Pokud hledáte místo s historií v jednom z nejhezčích koutů České republiky, přijeďte se podívat.

Roubenka pod Kozákovem s pozemkem 6.000 m2

Popis nemovitosti

Cena4 200 000 Kč včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaZáhoří 18
OkresSemily
Velikost3 pokoje
Plocha užitná129 m²
Plocha pozemku6.000 m²
Plocha zahrady6.000 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaVenkovská
Datum nastěhování22. listopad 2021
ZařízenýAno
Počet domů1
Sklepano
KomunikaceNeupravená
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky12622020
Kontaktovat makléře
Zdena Astlová
CENTURY 21 Partner Liberec
+420 602 360 862
[email protected]
www.century21.cz/makler-zdena-astlova
IČ: 43195041

Nabízím vstřícnost, znalosti, dlouholeté zkušenosti, časovou nezávislost i schopnost maximálně porozumět přání klientů a vysvětlit srozumitelně věci, se kterými se v oblasti realitního trhu budoucí klient nesetkává často.
Ráda Vám dám k dispozici zkušenosti s jednáním s tisíci různých klientů v oblasti realit, finančnictví, dodržování norem kvality, vyjednávání s úřady a institucemi. Je pro mě standardem u obchodních případů získávat potřebné podklady z územních plánů, územně analytických podkladů, dat technické infrastruktury tak, aby klient měl vždy maximální informace při svém rozhodování.
Veškeré své znalosti a zkušenosti nyní úročím již dlouhodobě v práci realitního makléře ve společnosti s centrálou v USA.
Pokud budete mít zájem, ráda se budu věnovat i Vám.

Kontaktovat makléře
bg