Nízkoenergetický RD 4+kk, pozemek 382 m², obec Záhornice, okr. Nymburk

Hlavní, Záhornice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
  • Nízkoenergetický
  • Parkovací stání
3 590 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi zděnou hrubou stavbu nízkoenergetického rodinného domu o dispozici 4+kk s celkovou plochou pozemku 382 m² v obci Záhornice, ulice Hlavní, okres Nymburk. Dům je postaven z pórobetonových tvárnic tl. 500 mm, střecha sedlová, konstrukce střechy z dřevěných trámů, střešní krytina z betonových pálených tašek, podbití okrajů střechy palubkami, zděný komín, okna plastová (zasklení izolačním trojsklem), betonová podlaha včetně izolace. Stavba s platným povolením, kompletní projektovou dokumentací a je před realizací dokončovacích prací. Příprava na vytápění krbovými kamny nebo je zde také možnost vytápět tepelným čerpadlem (podlahové vytápění), vlastní studna na pozemku, nová přípojka elektro (hlavní jistič 3 x 25 A), obecního vodovodu a kanalizace. Dům lze tedy dokončit dle svých představ či potřeb, tj. interiér, fasáda, řešení vytápění atd.

Je zde možnost tuto nemovitost vyměnit za byt. Pro více informací ohledně případné výměny mne prosím kontaktujte.

Dispoziční řešení RD: zádveří, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu/ zahradu (umístění pro krbová kamna), ložnice s šatnou, 2x pokoj, koupelna, samostatná toaleta, komora, šatna a technická místnost + půdní prostor pro případné obytné podkroví.

Záhornice je obec ve Středočeském kraji, okrese Nymburk, která se rozkládá v dolině na břehu Záhornického potoka, přibližně 19 km severovýchodně od Nymburka a 4,5 km severně od Městce Králové. Lázeňské město Poděbrady jsou vzdálené cca 20 km. Ze Záhornic jste na Černém Mostě za 40 min.

V obci je ZŠ a MŠ, hospůdka, knihovna, obchod s potravinami, penzion a autobusové zastávky.

Nízkoenergetický RD 4+kk, pozemek 382 m², obec Záhornice, okr. Nymburk

Popis nemovitosti

Cena3 590 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaHlavní, Záhornice
OkresNymburk
Velikost4 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná78 m²
Plocha pozemku382 m²
Užitná plocha přízemí78 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2022
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
ParkováníAno
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
Velmi úsporná B
81 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky12022030
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Autobus

Autobus

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová