Prodej rodinného domu po částečné rekonstrukci, 75 m², pozemek 417 m² (se stodolou a kůlnou) - Žehuň

Žehuň 125

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

Včetně zajištění financování, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Toužíte po životě, odpočinku nebo rekreaci v klidné obci a přitom v dosahu města, pak je nabídka tohoto domu přesně pro Vás.

Mám pro Vás nabídku rodinného domu nedaleko Městce Králové. Tato nemovitost je po zdařilé rekonstrukci interiéru. Aktuálně v dispozici 2+1 s plochou 75 m2, poctivým sklepem, stodolou a kůlnou/dílnou. Samozřejmě zde naleznete prostornou koupelnu s velkou rohovou vanou a samostatnou toaletu. TUV je zajištěno prostřednictvím bojleru.

Namísto uvedené kůlny si můžete například vybudovat pohodové místo pro posezení s rodinou a přáteli.

Neopomenutelnou přidanou hodnotou je opravdu velká půda a stodola, která je přímo napojená na nemovitost, kde je možné vybudovat jak další pokoj v přízemí, ale i podkrovní místnosti. Touto úpravou více jak zdvojnásobíte podlahovou plochu.

Dům je napojen jak na vodovodní řad, tak i na odpadní řad. Vytápění domu je prostřednictvím podlahového vytápění v kombinaci s krbovými kamny.

Wiki:
První písemná zmínka o obci pochází z roku 1137, kdy řeholníci z Opatovic nad Labem postavili v Žehuni kostel a vysvětili ho spolupatronovi řádu benediktinů a německému misionáři svatému Gothardovi, při kostele od středověku stávala kostnice. Při jihovýchodním okraji Žehuňského rybníka v lokalitě "Na zámečku" stával blatný hrádek, přestavěný ve 14. - 15. století na tvrz, jejíž stavební pozůstatky se dosud objevují při vypuštění rybníka.

V obci Žehuň funguje soukromý amfiteátr, který je v provozu od června 2013. Patří firmě Projekt JF a DH.

Sportovní vyžití v obci nabízí stolní tenis. Oddíl TTC čítá 30 členů. Jeho celky zde hrají krajský přebor a okresní soutěže.

Dopravní síť:
Pozemní komunikace – Obcí prochází silnice II/328 Jičíněves - Městec Králové - Kolín. Ve vzdálenosti 2 km vede dálnice D11 s exitem 50 (Dobšice).
Železnice – Územím obce vede železniční trať 020 Velký Osek - Chlumec nad Cidlinou - Hradec Králové - Choceň. Je to jednokolejná elektrizovaná celostátní trať, doprava na ní byla zahájena roku 1870. Na území obce Žehuň leží železniční stanice Choťovice.
Veřejná doprava 2011:
Autobusová doprava – V obci měly zastávky příměstské autobusové linky Kolín-Choťovice-Žiželice (v pracovních dnech 7 spojů, o víkendu 2 spoje), Městec Králové-Kolín (v pracovních dnech 6 spojů) a Poděbrady-Žehuň-Hradčany (v pracovních dnech 7 spojů) (dopravce Okresní autobusová doprava Kolín, s. r. o.).
Železniční doprava – V železniční stanici Choťovice (katastrální území obce Žehuň) zastavují denně 4 páry spěšných vlaků.

Dům je jako stvořený pro rodinu s dětmi, které budou vyrůstat šťastné, v klidu a bezpečí obce s dobrou občanskou vybaveností.

Při prohlídce Vám bude k dispozici náš finanční konzultant, který zajistí financování této nemovitosti.

Prodej rodinného domu po částečné rekonstrukci,  75 m², pozemek 417 m²  (se stodolou a kůlnou) - Žehuň

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Včetně zajištění financování, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaŽehuň 125
OkresKolín
Velikost2 pokoje
Plocha užitná75 m²
Plocha pozemku417 m²
Plocha zastavěná120 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Počet objektů2
Sklepano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické, Podlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14422103
Kontaktovat makléře