Novostavba 5+KK s garáží, Želešice, pozemek 490m2.

Želešice 2

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Nízkoenergetický
prodáno

Cena je vč. DPH a provize.

Popis a parametry nemovitosti

Lidská přirozenost je neúprosná a lidé, kteří nás obklopují jsou pro nás životně důležití. Rodina, přátelé, ale také sousedé. Za poslední desetiletí se bydlení stává stále anonymnějším, zejména díky stěhování do obrovských bytových domů, tolik typických pro města. Málokterý brňák dnes ví, jaké to je opravdu znát své sousedy.
Zdravit se s nimi nebo se občas setkat na víně či kávě. Nebát se pustit své dítě na ulici. Mysleli jsme na to a věříme, že právě u nás tyto pocity zažijete.
Nabízíme vám tedy velice prostorný, moderní a současně nízkoenergetický rodinný dům 5+kk s garáží v Želešicích. Jedná se o výjimečné místo. Pozemek o velikosti 490 m2 nabízí elegantní bydlení s užitnou plochou 214 m2, kde nebyly opomíjeny ani požadavky na úložné prostory.

Garantem celého projektu je Česká spořitelna a pro realizaci koupě vám stačí sloužit pouze 10% z ceny nemovitosti. Zbytek až po převodu a kolaudaci.

Dispozice: zádveří: 7,4 m2, koupelna s WC, 4,8 m2, chodba 5,2 m2, technická místnost 5,1 m2, schodiště 1,4 m2, obytný prostor + KK 44,3 m2, komora 3,7 m2, Garáž 18,0 m2, šatna: 4,8 m2, Venkovní terasa v ceně 28 m2. 1. NP: koupelna 7,9 m2, pokoj 14,4 m2, schodiště 5,4 m2, chodba 6,0 m2, ložnice 24,3 m2, pokoj 27,2 m2 pokoj 11,0 m2.


Želešice jsou skutečnou branou do Přírodního parku Bobrava. Údolí Bobrava se představuje ve své typické podobě a poklidné kráse. Říčka meandruje v houští břehových porostů, kolem ní se rozprostírá zeleň nivních luk a zalesněné stráně Bobravské vrchoviny. Civilizačních stop je tu poskrovnu. Značení je sporadické, ovšem zabloudit se nedá.
Lákadlem pro děti může být například stezka Pohádkový potok. Cyklistů i pěších je o víkendu tak akorát, v pracovní dny se údolí vyprázdní.

Našli jste místo, kde vás nic nezaskočí. Rychlé nákupy jsou v příjemné vzdálenosti díky místním obchodům, případně velkých obchodních center Olympie, Avion, který nabízí celou škálu nákupních možností. Sem se dostanete z domu za 10 minut.
Do centra Brna to máte 15 minut, na Hlavní nádraží 25, pokud byste rádi cestovali autobusem, zastávka je 350 m od domu.
Stejně tak si v blízkosti vašeho domova můžete zajít na dobré jídlo do restaurace nebo kavárny či cukrárny.


V základním provedení domů jsou již v ceně nadstandardní prvky - vysoce kvalitní okna v barvě antracit (trojskla) Pramos (7 komorový systém) + venkovní žaluzie na elektrický pohon, garážová vrata na ovládání, terasa, zámková dlažba, keramické dlažby a vinylové plovoucí podlahy (třída zátěže vhodná i pro kancelářské prostory), v pokojích, značkové dveře a obložkové zárubně, koupelny s podlahovým topením a sanitárním vybavení Grohe. Podlahové teplovodní vytápění domu v obou podlažích a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo Viessmann.

Želešice leží na jižním okraji brněnské aglomerace a obec má přibližně 1600 obyvatel. Velkou výhodou obce je výborné napojení na město Brno díky dálničnímu přivaděči směrem od Vídně.

Novostavba 5+KK s garáží, Želešice, pozemek 490m2.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Cena je vč. DPH a provize.
KategorieRodinné domy
LokalitaŽelešice 2
OkresBrno-venkov
Velikost5 a více pokojů
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná214 m²
Plocha pozemku490 m²
Plocha zastavěná118 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Rok výstavby2019
Terasaano (12 m²)
Velmi úsporná B
95 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-02-435
Kontaktovat makléře
David Viktorin
CENTURY 21 All Inclusive
+420 775 165 707
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-viktorin
IČ: 03772365

"Cíle, kterých chce realitní makléř dosáhnout, musí být naprosto totožné s přáním jeho klientů a veškerá jeho činnost musí být v souladu s požadavky jeho zákazníků.
Dobrý realitní makléř navíc ví, jak těchto cílů dosáhnout.
Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti.
Spolehlivost, čestnost, férové a korektní jednání jsou pro mě naprosto prioritní hodnoty.
Maximální osobní angažovanost, znalost realitního trhu, organizační a vyjednávací schopnosti, současně v kooperaci s profesionální a uznávanou sítí realitní kanceláře Century 21, která garantuje exklusivní inzerce v rámci celé ČR včetně striktního dodržování veškerých zákonných podmínek, jsou následně zárukou úspěšného splnění vašich požadavků.
Vaše spokojenost je pro mě největší odměnou.
Přesvědčte se sami."

Kontaktovat makléře
bgDavid Viktorin