Vybavený a prostorný dům s okrasnou zahradou

24. dubna, Želešice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Zahrada
  • Garáž
prodáno

včetně vybavení, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte k bydlení prostorný, pohodlný dům s upravenou zahradou, rychlou dostupností do centra Brna i na dálnici v obci, která nabízí bohatou občanskou vybavenost?
Na jižním okraji Brna, v obci Želešice, která je bránou do přírodního parku Bobrava, nabízíme exkluzivně ke koupi dvoupodlažní dům z roku 2011 s dvougaráží a okrasnou zahradou, která dům obklopuje v jihozápadní části nemovitosti. Dům se nachází v okrajové části obce a je konstruován v bloku s domem sousedním. Pultová střecha, která je nově servisovaná, dodává domu moderní výraz a zároveň respektuje venkovskou zástavbu místa. Upravené prostranství před domem dává tušit, že se jedná o udržovanou nemovitost a jakmile vstoupíte do spodního podlaží domu, je jasné, že tomu tak opravdu je. Spodní podlaží zabírají prostory předsíně o velikosti přes 13 m2 se vstupem do garáže pro dva vozy o velikosti 35 m2. Dále pak technická místnost o velikost téměř 8 m2. Schody s příjemnou výškou jednotlivých stupňů vedou do obytného podlaží, které je dispozičně řešeno jako 3+1. Tato dispozice je zvolena pro potřeby stávajících vlastníků a pro zachování pocitu vzdušnosti z jednotlivých místností. Ložnice mají výměru 17 a 18 m2. Na chodbu, která jednotlivé místnosti nenásilně propojuje, navazuje prostorově oddělený obývací pokoj o velikosti 39 m2 a designová, ovšem prakticky řešená kuchyně o velikosti 24 m2. Ta má přímý výstup na terasu o velikost 45 m2, s vybavenou letní kuchyní a vířivkou, na kterou navazuje okrasná zahrada. Rozměry koupelny, více než 8 m2, stejně jako oddělené toalety o velikosti přes 3 m2 vypovídají o tom, že prostor je to, na co byl kladen důraz. Zahrada je přístupná v západní části nemovitosti bez nutnosti procházet domem. Zároveň má východ mimo pozemek na jižní straně. Okna domu jsou osazena předokenními žaluziemi. Nemovitost zabezpečuje alarm s pohybovými senzory, které berou v potaz přítomnost domácích mazlíčků. V domě je instalována multisplit klimatizace a nemovitost je napojena na plyn, elektřinu i obecní kanalizaci. Na prodej včetně vybavení, vyjma dekorací. PENB bude dodán při prodeji. Pro více informací kontaktujte makléře.

Vybavený a prostorný dům s okrasnou zahradou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně vybavení, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
Lokalita24. dubna, Želešice
OkresBrno-venkov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná228 m²
Plocha podlahová183 m²
Plocha pozemku512 m²
Plocha zastavěná141 m²
Plocha zahrady371 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2011
ZařízenýAno
GarážAno
Terasaano (45 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-12-113
Kontaktovat makléře
Martin Pavlica
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 450
[email protected]
www.century21.cz/makler-martin-pavlica
IČ: 01285688

Zájem o trh s nemovitostmi, kladný vztah k lidem a zájem o příběh spojený s každým domem a člověkem mě přivedli k práci, která mě zároveň těší. Z vlastní zkušenosti vím, že přístup lidí se kterými spolupracujeme velmi ovlivňuje výsledek i našeho snažení. Rád budu vaším spolehlivým partnerem při řešení důležitého životního rozhodnutí, jakým koupě či prodej jakékoliv nemovitosti bezesporu je.

Kontaktovat makléře
bgMartin Pavlica