Komerční areál Albrechtice 21 077 m2

Obecní 811, Albrechtice

Prodej, Sklady Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Dřevěná
  • Sklady
prodáno

včetně právních služeb a provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji komerční areál s víceúčelovou výrobní halou, správní budovou, skladovacími prostory a silážními jímkami, který se nachází v Albrechticích u Českého Těšína, v blízkosti hlavního tahu na Polsko (5 km, 10 min). Tato nemovitost může sloužit nejen pro výrobu a skladování, ale také pro může být zajímavou příležitostí pro developery a investory. Nemovitost o rozloze 21 077 m2 je v dobrém technickém stavu a dle územního plánu obce je zde možné široké komerční užití. Hala o výměře 3 230 m2 je dělená na dvě části - skladovací prostor a výrobní prostor, který je zateplený a nízkonákladově vyhřívaný horkým vzduchem kotlem na biomasu. Hala s výškou stropu 6 m a litou betonovou podlahou je dostupná 2 přímými vjezdy pro kamionovou dopravu. Skladovací část haly má také samostatná vrata pro vjezd kamiónů. Přízemní, nepodsklepená správní budova prošla kompletní rekonstrukcí, zahrnuje administrativní část 380 m2 a skladovací prostory s užitnou plochou 225 m2. V přízemí budovy se nachází 8 kanceláří a sociální zázemí pro zaměstnance (4 šatny se sprchou, kuchyňka, prádelna, 3 WC ), v podkroví je umístěn byt 2+1. Vytápění budovy je zajištěno opět vlastním kotlem na tuhá paliva. 2 silážní jámy železobetonové konstrukce s výměrou 7 290 m2 se dají využít k následné výstavbě dalšího technického objektu. Celý areál je oplocený a nabízí dostatečné množství parkovacích míst jak pro osobní, užitkový nebo kamionový vozový park. Areál je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Objekt má trafostanici, která zaručuje dostatečný příkon energie.
Videoprohlídka zde: https://youtu.be/XLH1-o2dWa4
Prohlédněte si 3D scan Výrobní areál Albrechtice: hala - https://my.matterport.com/show/?m=jWkmBYqEXc7 a správní budova - https://my.matterport.com/show/?m=nF6rKcQFYgf
Cena zahrnuje provizi kanceláře a veškeré právní služby. Doporučujeme osobní prohlídku této zajímavé nemovitosti s makléřem.

The property complex is brick-built and consists of multi-purpose production hall, administration building, storage space and silage pits. The property with an area of 21 077 m2 is in good technical condition and according to the municipal plan there is a wide possibility of commercial use.
The hall of 3 230 m2 is divided into two parts – storage and production space, which is insulated and low-costly heated by hot air with a biomass boiler. The hall with a ceiling height of 6 m and cast concrete floor is accessible by two direct entrances for truck transport. The storage area of the hall has separate doors for truck entry. The ground floor, non-cellar administrative building which has been completely renovated, includes an administrative area of 380 m2 and storage space with useable area of 225 m2. On the ground fool, there are 8 offices and social facilities for employees (4 changing rooms, kitchen, laundry, 3 toilets), in the attic, there is a flat 2+1 (two rooms plus kitchen and facilities). Heating of the building is ensured by its own solid fuel boiler. Two silage pits made of reinforced concrete construction with an area of 7 290 m2 can be used for construction of another technical building. The whole area is fenced and offers a sufficient number of parking spaces for both passenger, utility or truck fleet. The area is connected to municipal water supply and sewerage. The building has a transformer station that ensures sufficient power input.
Video tour over here: https://youtu.be/zWM7dMPx4z4
You can see also the 3D scan of hall (https://my.matterport.com/show/?m=jWkmBYqEXc7) and of administration building (https://my.matterport.com/show/?m=nF6rKcQFYgf)
The price includes commission for the estate agency and all legal services. We reccomend a personal tour of this interesting property with a broker.

Komerční areál  Albrechtice  21 077 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně právních služeb a provize RK
KategorieSklady
LokalitaObecní 811, Albrechtice
OkresKarviná
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná21.000 m²
Plocha pozemku21.000 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Úsporná C
110 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky095-106-325974
Kontaktovat makléře