Prodej objektu s restaurací a pokoji - Kamenný Přívoz, Pha-západ.

Kamenný Přívoz 16

Prodej, Ubytování Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Ubytování
prodáno

Včetně právních služeb a provize RK, bez DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Prodej objektu s nově vybudovanou restaurací "U Horů" s kapacitou restaurace 75 míst, bytem správce a další ubytovací kapacitou. V domě žil spisovatel Jan Morávek. Zajímavé dispoziční řešení s velkým množstvím budoucího využití. Objekt má zastavěnou plochu 613 m3, čtyři nadzemní podlaží a jedno podzemní. 1 NP: Zde se nachází nově zrekonstruovaná restaurace se salonkem včetně sociálního zázemí, velké kuchyně, skladů a jednoho personálního bytu o velikosti 2+kk. 2 NP: Velký sál o ploše 20 x 8 m, dvě místnosti, každá o rozměru 2 x 3 m, velká místnost 8 x 3,5 m a další dvě místnosti 4 x 3 m a dále tři pokoje a koupelna o celkové ploše 4 x 3 m. 3 NP: Velká půda o rozměrech 13 x 6 m, pokoj o rozměru 4 x 3 m, velká venkovní terasa o rozměru 20 x 6 m a tři pokoje, každý 4 x 3 m2. 4 NP: Zde jsou už jen 4 pokoje, každý o ploše 4 x 2 m. Dům před válkou sloužil jako hotel a jako místní kulturní zařízení s velkým společenským sálem a podiem pro účinkující. Dispozice domu umožňuje podnikání s ubytováním a restaurací, nebo přestavbu na dům s bytovými jednotkami k rekreaci. Restaurace v objektu je po rekonstrukci s plně vybavenou kuchyní na teplá jídla a vhodným zázemím. Nově vybudované inženýrské přípojky vody a kanalizace a vlastní studna. Topení pro restauraci a část objektu je elektrickým kotlem. Plyn není v obci. Dům leží přímo na břehu řeky Sázavy a krásným výhledem na řeku. Celkový stav domu je dobrý a jeho nosné konstrukce mají dostatečnou únosnost zajišťující fungování objektu. Obec Kamenný Přívoz se nachází 16 km od hranice Prahy, je napojena na příměstskou dopravu, autobusovou dopravu, železnici. V obci je pošta, drobní živnostníci, obchody a restaurace. Velmi vhodné na investici. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Prodej objektu s restaurací a pokoji - Kamenný Přívoz, Pha-západ.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Včetně právních služeb a provize RK, bez DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieUbytování
LokalitaKamenný Přívoz 16
OkresPraha-západ
VlastnictvíJiný
Plocha užitná816 m²
Plocha pozemku613 m²
Plocha zastavěná516 m²
Počet podlaží4
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Rok výstavby1916
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky017-103-302279
Kontaktovat makléře
Jiří Priesel
CENTURY 21 Ruby
+420 602 208 910
[email protected]
www.century21.cz/makler-jiri-priesel
IČ: 04650409

"Vystudoval jsem Střední elektrotechnickou školu v Praze. Již v roce 1991 jsem založil svoji první společnost zaměřenou na reality a leasing nemovitostí. Následně se podílel na vzniku Asociace realitních kanceláří České republiky a až do roku 2004 byl jejím členem. Po celou 25-ti letou dobu se aktivně věnuji realitám, sleduji vývoj, změny v legislativě, obchodní postupy a taktiku prodeje a pronájmu nemovitostí. Za svoji dlouhou dobu působení v realitách jsem zobchodoval několik stovek nemovitostí a realizoval stovky pronájmů bytů a nebytových prostor a největší obchod jsem realizoval s pozemkem v hodnotě 82 mil. Kč pro zahraniční realitní fond. Od roku 1999 se v roli investora věnuji realizaci developerských projektů ve Středočeském kraji a to především v oblasti investování do pozemků, které považuji za svoji specializaci.
Velmi dobře si uvědomuji, jak důležité ve vašem životě je pro vás i vaše okolí prodej či nákup nemovitosti a podle toho realizuje celý obchod k vaší spokojenosti.
Těším na spolupráci i s vámi."

Kontaktovat makléře
bgJiří Priesel