Vila - 129m², Alicante, Valencia

Alicante, Valencia, Španělsko

Prodej, Vila
  • Stav: Ve výstavbě
  • Bazén
810 000 EUR

bez DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Tyto moderní vily se nacházejí na jednom z nejvýše hodnocených golfových hřišť ve Španělsku, 40 minut od letiště v Alicante.

Design těchto vil představuje moderní stylovou architekturu s rovnými a jednoduchými liniemi. Otevřenost ven poskytuje prostornost a funkčnost v každé z místností domu a zaručuje tak exkluzivní středomořský životní styl. Tyto nemovitosti patří k nejexkluzivnějšímu společenství vil v resortu; navrženy s nejvyššími standardy kvality, exkluzivitou a elegancí, jak vily, tak společné prostory.

Domy jsou integrovány se středomořskými lesními stromy prostřednictvím velkolepých zahradních teras a velkých oken, které spojují interiér domu s jeho přírodním prostředím.

Středisko se může pochlubit sportovním a zdravotním klubem s tělocvičnou pro celodenní trénink, nádherným bazénem, ​​kde si můžete užívat slunce, a wellness zónou pro relaxaci těla i mysli. Raketový klub pro hraní sportů, jako je tenis, paddle tenis, fotbal nebo basketbal. Malebná stezka, která vede středomořským lesem a lze ji prozkoumat na horském kole nebo pěšky. Jeho čtyři restaurace nabízejí pestrou gastronomickou nabídku. Pár minut od letoviska, na první linii pláže La Glea, najdete pláž WOW, místo, kde si můžete užívat slunce, pláže a moře, a kde si můžete vychutnat tu nejlepší středomořskou kuchyni.

Zabezpečení: Jedná se o exkluzivní rezidenční komplex se soukromým přístupem přes jediný braný vchod s 24hodinovou ostrahou a systémem rozpoznávání SPZ vozidel. Kromě toho má také bezpečnostní hlídku s posádkou, která hlídá různá místa v celé komunitě.

Pokoje : 4
Ložnice: 3
Koupelny: 3
Orientace: jih
Předání: Od dubna 2023

DPH ve Španělsku činí 10 %, notář a evidence majetku dohromady tvoří zhruba 2,5 %. Pokud klient potřebuje právníka, účtuje si 1 % z prodejní ceny. Celkově tedy kupující kalkuluje s čistou cenou + 13,5 % včetně všeho.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 zahraničních nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.

Vila - 129m², Alicante, Valencia

Popis nemovitosti

Cena810 000 EUR bez DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu
KategorieVila
LokalitaAlicante, Valencia, Španělsko
Velikost3 pokoje
Plocha užitná129 m²
Plocha pozemku523 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Bazénano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky32087
Kontaktovat makléře