Prodej, Novostavba Vila - Tenerife - Charco del Pino

Tenerife, Charco del Pino, Španělsko

Prodej, Vila
  • Stav: Novostavba
  • Vybavený
  • Bazén
  • Parkovací stání
9 875 000 Kč

za nemovitost, vč nábytku

Popis a parametry nemovitosti

Tenerife = bezkonkurenční klima 12 měsíců v roce, koupání v moři i přes zimu, 10 procentní výnos z pronájmu, bezpečí a výhody EU, časový posun jen 1 hodina, let 5 hodin z Prahy či Vídně.

Za cenu bytu 2kk v Praze, nádherná, nová vila na jihu Tenerife s překrásným výhledem na oceán a soukromým bazénem, pár kilometrů od přírodní rezervace. Vhodná jak na bydlení, tak k turistickým pronájmům s velkým výnosem. Nebo kombinace obojího. V zimě se člověk zaletí ohřát, po zbytek času zařídíme turistické pronájmy za skvělý výnos . O vše se postaráme.
Mirador del Pino, luxusní rodinná vila 4+kk a panoramatickým výhledem na oceán.
Tato krásná světlá vila má 3 ložnice, 3 koupelny, prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, prádelnu a také skladovací prostory. Vše vybaveno luxusním nábytkem a jsou zde použity vysoce kvalitní materiály.
Vila má dále velkou terasu o rozloze 39,8 m2, střešní solárium, soukromý bazén, zahradu s BBQ prostorem a soukromé parkování. Lokalita zajišťuje klid a relax na práci či dovolenou. Následný pronájem je vhodný jak pro milovníky koupání a surfování, tak pro golfisty, cyklisty nebo toulání v přírodě a na horách. Nespornou výhodou je celoroční sezóna a stálá teplota kolem 25 až 30 stupňů.
Provedeme vás celým procesem koupě v češtině.
Nebo pro vás najdeme jinou nemovitost splňující vaše požadavky.

Prodej, Novostavba Vila - Tenerife - Charco del Pino

Popis nemovitosti

Cena9 875 000 Kč za nemovitost, vč nábytku
KategorieVila
LokalitaTenerife, Charco del Pino, Španělsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná167 m²
Plocha pozemku300 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (80 m²)
Bazénano (20 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08221366
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka