Prodej, Zemědělská půda, 22.048 m² - Dolní Břežany

Dolní Břežany

Prodej, Zemědělská půda
  • Pole
2 990 000 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Pozemky s pachtovní smlouvou v Dolních Břežanech

V zastoupení přímého majitele nabízíme ke koupi půdu na lukrativním zemědělském pozemku ležící v katastrálním území Dolní Břežany, v okrese Praha-západ, kraj Středočeský.

Jedná se o pozemek o výměře 22.048 m2 zapsaný na LV 1073, konkrétně parc. č. 416/14. Tato parcela je na LPISU vedena jako orná půda a je bez jakéhokoliv omezení vlastnického práva, připravena k hospodaření, stále s možností využití dotací.

Dolní Břežany jsou obcí v okrese Praha-západ. Leží jižně od Prahy, v těsném sousedství území hlavního města. Obcí protéká Břežanský potok, který je pravostranným přítokem Vltavy.

Zemědělská půda je dlouhodobě vnímána jako bezpečná investice udržující trvalou hodnotu. Stabilní růst ceny půdy představuje ochranu investic před rostoucí inflací. Za rok 2022 vzrostla cena půdy o 13,5% oproti roku 2021. Vzhledem ke snadnosti a nízké rizikovosti je investice vhodná i pro méně zkušené investory, kteří usilují o správně diverzifikované portfolio. Na tento pozemek je v tuto chvíli uzavřena pachtovní smlouva na dobu neurčitou, s výpovědní dobou jednoho roku ke každému 31.8. kalendářního roku. Pozemek je přístupný z polní cesty a je dobře dostupný zemědělskou technikou.

V případě dotazů kontaktujte makléřku této zakázky, která vám ochotně poskytne podrobnější informace.

Prodej, Zemědělská půda,  22.048 m² - Dolní Břežany

Popis nemovitosti

Cena2 990 000 Kč včetně provize
KategorieZemědělská půda
LokalitaDolní Břežany
OkresPraha-západ
Plocha pozemku22.048 m²
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14433388
Kontaktovat makléře