Prodej zemědělské půdy, Písečná a Žampach

Písečná 4

Prodej, Zemědělská půda Prodáno
  • Pole
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemky zemědělské půdy v k.ú. Písečná u Žamberka a v k.ú. Žampach v okresu Ústí nad Orlicí. Parcely tvoří jeden celek u hranic obou k.ú., který se táhne od okraje Písečné směrem na západ. Jde o 6 parcel o celkové výměře 44 771 m2, z toho 37 156 m2 orné půdy a 7 615 m2 trvalého travního porostu. Parcely jsou obdělávány a přihlášeny v LPIS. Pro bližší informace se obraťte na makléře.

Prodej zemědělské půdy, Písečná a Žampach

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieZemědělská půda
LokalitaPísečná 4
OkresÚstí nad Orlicí
Plocha pozemku44.771 m²
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-105-326645
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek