Zastavitelné pozemky Lužické hory

Jablonné v Podještědí - Heřmanice v Podještědí

Prodej, Zemědělská usedlost
  • Stav: Špatný
  • Nevybavený
4 950 000 Kč

cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme pozemky na polosamotě v krásném místě v chráněné lokalitě na úpatí Lužických hor, na okraji obce Heřmanice. Výměra všech pozemků je 8.800 m2 (cena 910,- Kč za m2), část dle územního plánu zastavitelná. Na pozemcích byly v minulosti dva vesnické domy s čísly popisnými, v současné době zbořeniště (u potoka) a původní stodola (zemědělská stavba, ke zbourání nebo rekonstrukci).
Na parcely navazuje bezprostředně les a rozsáhlé louky. Přímo až k zastavitelnému pozemku vede místní komunikace a betonová cesta. Pozemek je v současné době částečně porostlý nálety a zahrada není udržovaná. Původní připojení el. energie na pozemku. Škola, mateřská školka, nákupní možnosti v Jablonném v Podještědí (4 km), autobusová zastávka MHD na okraji Heřmanic (300 m). Liberec s dalšími možnosti vyžití je autem cca 20 min.
Okolí nabízí rozmanité možnosti sportování (golf club Malevil, koupání, cyklotrasy, turistika), návštěvy zajímavých historických míst i množství výletů krásnou krajinou Lužických hor v České republice i blízkém Německu.
Jedinečná příležitost pro budoucí bydlení přímo v chráněném území.

Zastavitelné pozemky Lužické hory

Popis nemovitosti

Cena4 950 000 Kč cena k jednání
KategorieZemědělská usedlost
LokalitaJablonné v Podještědí - Heřmanice v Podještědí
OkresLiberec
VelikostAtypický
Plocha užitná965 m²
Plocha pozemku8.625 m²
Plocha zastavěná1.141 m²
Plocha nebytových prostor965 m²
Stav objektuŠpatný
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaVenkovská
ZařízenýNe
KomunikaceZpevněná
DopravaSilnice
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky126-12-096
Kontaktovat makléře
Zdena Astlová
CENTURY 21 Partner Liberec
+420 602 360 862
[email protected]
www.century21.cz/makler-zdena-astlova
IČ: 43195041

Nabízím vstřícnost, znalosti, dlouholeté zkušenosti, časovou nezávislost i schopnost maximálně porozumět přání klientů a vysvětlit srozumitelně věci, se kterými se v oblasti realitního trhu budoucí klient nesetkává často.
Ráda Vám dám k dispozici zkušenosti s jednáním s tisíci různých klientů v oblasti realit, finančnictví, dodržování norem kvality, vyjednávání s úřady a institucemi. Je pro mě standardem u obchodních případů získávat potřebné podklady z územních plánů, územně analytických podkladů, dat technické infrastruktury tak, aby klient měl vždy maximální informace při svém rozhodování.
Veškeré své znalosti a zkušenosti nyní úročím již dlouhodobě v práci realitního makléře ve společnosti s centrálou v USA.
Pokud budete mít zájem, ráda se budu věnovat i Vám.

Kontaktovat makléře
bg