Pronájem Bytu 1+1, 37m²

Jurečkova, Ostrava

Pronájem, Byty 1+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízím k pronájmu byt 1+1 v centru Ostravy na ulici Jurečkova. Byt se nachází v 2 patře domu s výtahem. Vstup do domu je možné jednak z ulice Jurečkova a dále z ulice Nádražní. Byt má velký prostorný obývací pokoj. Určitě uvítáte, že v obývacím pokoji máte na podlaze parkety. Z obývacího pokoje je východ na balkón, z balkónu je úchvatný pohled na centrum Ostravy.

Kuchyň je vybavena dvouplotýnkovou sklo-keramickou deskou, lednicí značky Hyundai. Koupelna je vybavena vanou, praktickou skříňkou a vysoušečem ručníků. V chodbě je důmyslně vyřešený prostor pro odkládaní věcí se zabudovanou skříní a obrovským botníkem. Zabudovaná skříň v předsíň je velmi objemná a vejdou se Vám tam všechny věci. Vybavení bytu (pračka, lednice, sklokeramická deska, skříně, botník, sedačka viz fotodokumentace) je zdarma součástí pronájmu.

Cena nájmu činní 9.000,- Kč a to včetně služeb na vytápění, teplou a studenou vodu ve výši 1.400,- Kč. Cena nájmu bez těchto služeb činní 7.600,- Kč. Cena neobsahuje zálohy na elektřinu.

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.

Pronájem Bytu 1+1, 37m²

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 1+1
LokalitaJurečkova, Ostrava
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná37 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Balkónano
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky095-06-039
Kontaktovat makléře
Ing. Jan Simper
CENTURY 21 Real Tip
+420 725 293 729
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jan-simper
IČ: 46163361

"Když jsem začínal pracovat v realitách, myslel jsem si, že je to práce s nemovitostmi. Dneska vím, že je to na prvním místě práce s lidmi. Je to práce, kde můžu lidem pomoci vyřešit nejzákladnější lidskou potřebu a to je ""bydlet"". Baví mne pracovat pod značkou Century 21, protože je to práce pro špičkovou světovou značku. Špičkovou značkou se stává mou prací a prací mých kolegů - makléřů. A to je velký závazek.

Zavolejte mi a pomůžu Vám vyřešit Vaši situaci s bydlením. :-)"

Kontaktovat makléře
bgIng. Jan Simper