Pronájem opravdu velkého bytu 1+1, 61 m² s balkónem a sklepem - Poděbrady II

Dr. Horákové 46, Poděbrady - Poděbrady II

Pronájem, Byty 1+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Výtah
pronajato

SVJ 3.800,-Kč za osobu, energie se převádí na nájemce, kauce v hodnotě 2 měsíčních nájmů, provize 16.000,-Kč + DPH, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Máme pro vás skvělou příležitost pronajmout si byt v příjemné lokalitě Poděbrad. Nabízíme prostorný byt v 4. patře, který je v osobním vlastnictví a nabízí vám veškeré výhody moderního bydlení. Jeho rozloha je 61 m2 a dispozičně se jedná o velké 1+1, což poskytuje dostatek prostoru pro vaše pohodlí.

Tento byt byl nedávno rekonstruován, takže je ve skvělém stavu a připravený k okamžitému nastěhování. Budova, ve které se nachází, prošla revitalizací, což přináší moderní vzhled a zlepšuje životní prostředí v okolí. Dům je zateplený, což zajišťuje energetickou účinnost a pomáhá snižovat náklady na vytápění.

Nový výtah v budově usnadňuje přístup ke všem podlažím, takže nemusíte řešit schody. Součástí pronájmu je také sklep, který vám poskytne dostatek úložného prostoru pro vaše věci.

Byt je částečně vybavený, což zahrnuje základní vybavení a některý nábytek. Energie se převádí na nájemce, což vám umožňuje individuálně řídit své náklady na energie.

Poloha tohoto bytu je skvělá, nachází se nedaleko centra města, což znamená, že budete mít veškerou občanskou vybavenost a služby v docházkové vzdálenosti.

Pokud máte zájem o tento byt, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme prohlídku, abyste si mohli osobně prohlédnout tento atraktivní pronájem.

Pronájem opravdu velkého bytu 1+1,  61 m² s balkónem a sklepem - Poděbrady II

Popis nemovitosti

Cenapronajato SVJ 3.800,-Kč za osobu, energie se převádí na nájemce, kauce v hodnotě 2 měsíčních nájmů, provize 16.000,-Kč + DPH, včetně právního servisu
KategorieByty 1+1
LokalitaDr. Horákové 46, Poděbrady - Poděbrady II
OkresNymburk
Nízkoenergetickýano
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná61 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. červen 2023
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
81 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky14436430
Kontaktovat makléře