Pronájem, Byty 1+1, 46m² - Praha - Smíchov

U Mrázovky 1246/14, Praha - Smíchov

Pronájem, Byty 1+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
pronajato

+ 1.500,- spotřeba el. energie, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem udržované bytové jednotky o výměře 46m2 v secesní vile na Praze 5 – Smíchov - Mrázovka, s dispozicí 1+1 s koupelnou a samostatnou toaletou. Byt je umístěn v 1.patře s výhledem do zahrady.

Byt se nachází v pečlivě udržované zrekonstruované činžovní vile z počátku minulého století. Byt je vybaven kuchyňskou linkou IKEA a elektrickým sporákem. Byty v domě jsou určeny pouze k dlouhodobým pronájmům. Nájemníkům je k dispozici uzamykatelná kolárna / kočárkárna.

Z prostorné vstupní chodby o výměře 9m2 jsou jednotlivé vstupy, do obývacího pokoje s kuchyňskou linkou o výměře 17m2, do ložnice 16m2, do koupelny se sprchovým koutem, na toaletu a do komory. K ohřevu teplé vody slouží elektrický boiler, který je umístěn v komoře. Nad koupelnou je praktická půda na uložení například sezónních věcí. Vytápění bytu zajišťují elektrické olejové radiátory. Celkové měsíční náklady na spotřebu elektrické energie v bytě jsou do 1.500,-Kč. Podlahovou krytinu tvoří dlažba a repasovaná původní dřevěná podlaha. Parkování s dostatkem místa je možné na přilehlé komunikaci. Ve vilové čtvrti se nachází školka, v dojezdové vzdálenosti Základní škola, Střední školy, Gymnázia, OC Nový Smíchov, Zimní stadion Nikolajka. Okolí je vhodné k procházkám a ke sportu například v blízkém parku Mrázovka a dále pak v přilehlých lesoparcích. Dopravní dostupnost MHD - autobusová zastávka 200 m od domu, na metro pěšky 10 min. Pro více informací a domluvení prohlídky volejte přímo realitního makléře.

Pronájem, Byty 1+1, 46m² - Praha - Smíchov

Popis nemovitosti

Cenapronajato + 1.500,- spotřeba el. energie, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
KategorieByty 1+1
LokalitaU Mrázovky 1246/14, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení1500
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná46 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky1100-16-019
Kontaktovat makléře