Byt 1+kk pronájem Křídlovická

Křídlovická, Brno - Staré Brno

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
pronajato

+ provize RK + kauce

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný podkrovní byt o dispozici 1 + kk v centru města na ulici Křídlovická. Byt je mezonetového typu, je světlý, velmi prostorný a nachází se v pátém podlaží cihlového domu. Byt je vybavený kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, digestoří a troubou. Plocha bytu činí cca 39 m2. V koupelně je sprchový kout a umyvadlo. Toaleta je samostatná. V koupelně je na zemi dlažba, v pokoji a předsíni je plovoucí podlaha. Byt je vhodný pro pracující jednotlivce, pár nebo studenty. Zvíře není překážkou. Blízká dostupnost MHD. V bezprostřední blízkosti je kompletní občanská vybavenost – obchody, nemocnice, restaurace, služby.

Byt 1+kk pronájem Křídlovická

Popis nemovitosti

Cenapronajato + provize RK + kauce
KategorieByty 1+kk
LokalitaKřídlovická, Brno - Staré Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná39 m²
Plocha podlahová39 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Méně úsporná D
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky054-201-321993
Kontaktovat makléře
Eva Bracková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-eva-brackova
IČ: 06065694

"Ve svém životě jsem vystřídala několik povolání, každé mi přineslo zkušenosti, přátele, a také poznání, že to, co mě nejvíce baví a uspokojuje, je práce s lidmi a pocit, že to, co pro ně dělám, jim pomáhá a činí je spokojenými. A jelikož jsem se vždy zajímala o bytovou i zahradní architekturu a doslova ve snech rekonstruovala interiéry, bylo přirozené, že mě má profesní pouť přivedla na cestu realitní makléřky. Tato práce je nejenom kreativní, ale vyžaduje také odborné znalosti, proto sleduji vývoj a změny v oblastech dotýkajících se obchodu s nemovitostmi.
Velmi ráda Vás provedu celým procesem prodeje nemovitosti, který je nejen časově, ale také psychicky náročný, a to k jeho zdárnému konci tak, abyste byli s výsledkem spokojeni. Nabízím Vám odbornou a perfektně odvedenou práci, spolehlivost a poctivé jednání. Neváhejte mě oslovit, má práce Vám dá smysl."

Kontaktovat makléře
bgEva Bracková