Pronájem zařízené garsonky v novostavbě Brno Slatina

Křehlíkova, Brno

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Vybavený
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu byt 1+kk s balkonem a šatnou v novostavbě na ulici Křehlíkova ve Slatině. Odkaz na 3D prohlídku: https://my.matterport.com/show/?m=n63dM26gA4H. Prostorný světlý kompletně zařízený byt má velké množství úložných prostor v chodbě ve vestavné skříni nebo v šatně. Z obývací části s orientací na jih je vstup na balkon. Kuchyň je vybavena všemi spotřebiči. V koupelně je k dispozici sprchový kout. Celková užitná plocha je 32 metrů, z toho 30 m2 samotný byt a 2 m2 balkon. Byt se nachází ve 2. NP bytového domu bez výtahu. Nemovitost je ideální pro pracující v průmyslové zóně Černovické terasy vzdálené do 5 minut od domu. Vyhrazené parkovací stání k jednotce je přímo před vchodem. Městská část Slatina je na strategickém místě přímo na sjezdu z D1 a má kompletní občanskou vybavenost.
K nájemnému ve výši 12.500,- Kč budou připočteny zálohy na služby 2.500,- Kč. Vlastník požaduje vratnou kauci 20.000,- Kč. Volné ihned.

Pronájem zařízené garsonky v novostavbě Brno Slatina

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 1+kk
LokalitaKřehlíkova, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná32 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Datum nastěhování3. únor 2023
ZařízenýAno
Velmi úsporná B
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky08236053
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová