Pronájem bytu 1+kk se zahradou, 25 m2, Nymburk

Kovanice - Chvalovice

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
pronajato

+ poplatky za služby, kauce a provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu byt 1+kk o užitné ploše 25 m² se zahradou v obci Chvalovice u Nymburka. Byt je útulný, čistý a světlý. Parkování ihned před domem. Měsíční nájemné činí 10.000,- Kč + 4.000,- Kč služby (tj. plyn, elektrika, vodné a stočné). Požadovaná peněžitá jistota (vratná kauce) + provize. Byt je volný, resp. k nastěhování od 1.10.2022.

Dispozice: vstupní chodba/ předsíň, pokoj s kuchyňskou linkou, lednicí a se sklokeramickým sporákem, koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Chvalovice jsou přidruženou částí k obci Kovanice a leží na levém břehu řeky Labe mezi městy Poděbrady a Nymburk.

Veškerá občanská vybavenost ve městě Nymburk či v Poděbradech vzdálených cca 3,5 km. Výborná dopravní dostupnost, autobusová zastávka v místě, vlakové nádraží v Nymburce a Poděbradech.

V případě zájmu o více informací mne prosím kontaktujte.

Pronájem bytu 1+kk se zahradou, 25 m2, Nymburk

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky za služby, kauce a provize
KategorieByty 1+kk
LokalitaKovanice - Chvalovice
OkresNymburk
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná25 m²
Počet podlaží1
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. říjen 2022
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Terasaano
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky12026003
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Autobus

Autobus

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová