Pronájem bytu 1+kk s terasou Praha 6 - Břevnov

Bělohorská, Praha - Břevnov

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám pronájem garsonky ve vyhledávané lokalitě Praha 6 Břevnov, Bělohorská ulice, o velikosti 31,3 m2 s terasou 12 m2 směrovanou do zeleně. Byt se nachází v posledním 4. patře bytového domu s výtahem a je částečně zařízený kuchyňskou linkou s varnou deskou, troubou, lednicí, vestavěným patrem na spaní a vestavěnou skříní v chodbě. Předností tohoto bytu je prostorná terasa s nádherným výhledem na sousední Střešovice s kostelem Sv. Norberta a na Pražský hrad. Lokalita bytu Vám zajistí velmi dobrou dostupnost, nachází se v blízkosti tramvajové zastávky Drinopol či docházkové vzdálenosti na linky autobusu k metru Dejvická či Hradčanská. Měsíční poplatky činí 3500 Kč pro 1 osobu ( 2. osoba +500 Kč ) + 500 Kč elektřina ( přepis na nájemce ). Nájemné 9500 Kč. Vratná kauce ve výši 13 000 Kč, Byt je k dispozici od 1. 2. 2021

Pronájem bytu 1+kk s terasou Praha 6 - Břevnov

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 1+kk
LokalitaBělohorská, Praha - Břevnov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná31 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahano
Terasaano (12 m²)
Sklepano (2 m²)
DopravaMHD
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-06-135
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková