Pronájem nového krásného bytu 1+kk

Mozartova 928/12, Praha - Smíchov

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

+ poplatky 3.000 včetně elektřiny

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout pronájem krásného elegantního bytu, který prošel velice nákladnou rekonstrukcí. Byt se nachází ve 2. patře hezkého domu s výtahem, v těsné blízkosti vily Bertramka a NH hotelu. Dřevěné podlahy, skříně a police na míru, designová kuchyň, to vše působí velice nadčasově a elegantně. Kuchyňská linka je vybavená sklokeramickou dvojplotnou, troubou, lednicí. Místo pro postel je ve výklenku. Prostorná a krásná koupelna je vybavena sprchovým koutem, umývadlem, skříňkou, otopným žebříkem. Je zde i WC a pračka. Byt je k okamžitému nastěhování. V suterénu je k užívání sklep o velikosti 1,5 m2. Poplatky za služby včetně elektřiny jsou 3.000 Kč. Kauce je ve výši měsíčního nájmu. Provize RK taktéž. Majitel si nepřeje kuřáky ani domácí zvířátka. Vynikající poloha bytu - těsně pod parkem Bertramka a Mrázovka a přitom 3 minuty od metra Anděl.

Pronájem nového krásného bytu 1+kk

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 3.000 včetně elektřiny
KategorieByty 1+kk
LokalitaMozartova 928/12, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná35 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano (2 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-16-043
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová