Pronájem, Byty 1+kk, 41m² - Praha - Uhříněves

Blšanecká, Praha - Uhříněves

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Vybavený
  • Lodžie
pronajato

REZERVACE

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem nadstandardně velkého slunného bytu 1+kk - 41 m2 s terasou 8 m2 ve 2. patře novostavby z roku 2010 v klidné části Prahy 10 - Uhříněves. Byt má opticky oddělnou obývací zónu a prostor pro spaní. Dostatek úložných prostor je ve vestavěných skříních v předsíni i v pokoji. K dispozici je vybavená kuchyňská linka s oddělenou komorou (lednici nutno dokoupit), jídelní částí a dále vstupem přes francouzské okno na zastřešený balkón (8,6 m2), který při své západní orientací nabízí příjemné možnosti posezení, grilování a v neposlední řadě pěkný výhled. Je zde možnost využít kočárkárnu / kolárnu. Parkování je možné na ulici přímo před domem. 7 minut od domu je autobusová zastávka směr Háje nebo vlaková zastávka, kdy jste za 20 minut v centru. V nedalekém okolí přírodní památka Obora a také Hostivařská přehrada, která nabízí příjemnou relaxaci a také sportovní vyžití. Měsíční poplatky jsou 2.000 Kč. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž, plus DPH. Elektřinu si na sebe převede nový nájemník sám (max 500 Kč měsíčně). K okamžitému pronájmu.

Pronájem, Byty 1+kk, 41m² - Praha - Uhříněves

Popis nemovitosti

Cenapronajato REZERVACE
KategorieByty 1+kk
LokalitaBlšanecká, Praha - Uhříněves
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná41 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
ZařízenýAno
Výtahne
Lodžieano (8 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-06-031
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová