Byt 2+1/OV, 42 m2, Štechova Kladno

Štechova 3203, Kladno

Pronájem, Byty 2+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Vybavený
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

včetně poplatků + energie + Kauce + RK/DPH

Popis a parametry nemovitosti

Nabízím Vám k pronájmu byt 2+1, 42 m2, komora na patře 2 m2, Kladno centrum, ul. Štechova, 4 NP z 8 NP. Byt je po celkové rekonstrukci stáří 7 let a nachází se v bytovém panelovém domě po rekonstrukci (zateplení + fasáda) s výtahem. Dispozice bytu: vstupní chodba včetně vestavěné skříně, samostatná ložnice, obývací místnost s jídelnou a kuchyní. Vybavení: kuchyňská linka včetně spotřebičů (horkovzdušná trouba + plynová deska ,,Electrolux“, digestoř,,Ardo“, lednice s mrazákem ,, Bosh“, myčka ,, Candy“, mikrovlná trouba ,,Gallet“, varná konvice ,,Bosh“, jídelní stůl + 3 jídelní židle. Obývací místnost: rohová sedací souprava rozkládací, obývací stěna, konferenční stůl, TV ,,Samsung“. Ložnice: manželská postel, komoda, police. Koupelna společná s WC: vana 120 hluboká se zástěnou, umyvadlo, toaletní skříňka, zrcadlo, pračka ,,Whirpool“. Podlahová krytina: dlažba a plovoucí podlaha, osvětlení: bodová + stropní tělesa, okna plastová osazena žaluziemi, orientace SZ. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost: 2x Billa, Penny, vlaková i autobusová zastávka, nemocnice, centrum agend, veškeré úřady, sportoviště: venkovní i krytý bazén, atletický stadion, zimní stadion, inline dráha. Výše nájemného včetně poplatků pro dvě osoby 13.000,- Kč/měsíčně + cca záloha na elektřinu 1.000,- Kč/měsíčně, + cca záloha na plyn 500,- Kč nájemník hradí přímo dodavateli medií, internet + TV O2 640,- Kč/měsíčně, kauce 26.000,- Kč + RK + DPH. Energetická třída B. K nastěhování od 1.5.2021.

Byt 2+1/OV, 42 m2, Štechova Kladno

Popis nemovitosti

Cenapronajato včetně poplatků + energie + Kauce + RK/DPH
KategorieByty 2+1
LokalitaŠtechova 3203, Kladno
OkresKladno
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná42 m²
Plocha podlahová42 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování14. září 2018
ZařízenýAno
Výtahano
Sklepano (2 m²)
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Velmi úsporná B
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky106-16-108
Kontaktovat makléře
Jana Vraštilová
CENTURY 21 Dream
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-vrastilova
IČ: 09336150

KDO JSEM:
Naplňuje mě obchod, lidi a vztahy. Mým cílem není zvítězit, ale najít společně cestu ke spokojenému cíli všech stran.
Oboru realitních služeb se věnuji již od roku 2008. Dlouholetá zkušenost mě naučila vytvářet hodnoty, jednat s lidmi a pomáhat klientům.
SLUŽBY:
Má práce je mým koníčkem. Miluji svoji práci, lidi, obchodování, nemovitosti,… tak i k tomu přistupuji.
Co Vám mohu nabídnout? Zakládám si na osobním a přátelském přístupu. Hned od počátku spolupráce se snažím poznat a porozumět představám všech klientů, věnovat maximální pozornost a prioritu každému jejich požadavku, jimi se řídit a naši spolupráci v tomto směru realizovat.

o Vyslechnu si vaše potřeby, přání a představy
o Společně najdeme nejlepší variantu řešení vaší situace
o Budu chránit vaše zájmy i bezpečnost obchodu
o Ušetřím váš čas i nervy
o Získáte realitní i obchodní zkušenosti mé i mích přímých kolegů
o Dostanete ucelenou a komplexní službu, plnou péče a informovanosti
o Studuji aktuální zákony, abych předešla potencionálním hrozbám
o Díky znalosti a analýze trhu umím správně navrhnout cenu – prvotní nabídkovou a reálnou cenou
o Zařídím to, do čeho se nikomu nechce – KÚ, odhad, banka, finanční poradce, hypo, právník, geodet, převody medií
o Umím se vypořádat s exekucí, insolvencí, dražbou
o Dát nabídku na X serverů, čekat umí každý. Jdu prodeji naproti, investuji do reklamy, propagace nemovitosti a pracuji s databází klientů Century21
o Odhady pro dědické řízení
o Jsem vaším osobním realitním makléřem s časovou flexibilitou

MARKETING:
Vaše nemovitost si zaslouží profesionální prezentaci, zaslouží si ukázat v tom správném světle, zaslouží si co nejvíce zájemců.
Pro rychlý a úspěšný prodej/pronájem je třeba přivést do nemovitosti co nejvíce kvalifikovaných zájemců. To lze docílit především kvalitně provedenými odbornými činnostmi:
• Homestaging – komplex činností zaměřujících se na zdůraznění předností dané nemovitosti. Tým lidí připraví nemovitost tak, aby přitahovala zájemce. Neznamená to kamuflování nedostatků, ale zdůraznění předností a úprava nemovitosti, případně vybavení prázdné nemovitosti nábytkem.
• Profesionální fotografie, 3D plánek – kvalitní presentace nemovitosti přivede mnohem více vážných zájemců o koupi, což dává majiteli možnost vybrat si vhodného kupce a jednat o podmínkách, někdy i o ceně. Naše prezentace jsou připravované profesionály a jsou pro zájemce názornější a lákavější než fotografie. A navíc – neschováváme se v nich, zájemci vidí, s kým budou jednat a to zvyšuje důvěryhodnost jednání.
• Marketing – nejen inzerát na internetu, ale také reklamní bannery, FB kampaně, letáky, webové stránky, spolupráce s ostatními realitními makléři v zájmu co nejrychlejšího a nejvýhodnějšího prodeje/pronájmu vaší nemovitosti.
• Dražba – této činnosti jsem se věnovala více jak osm let. Chcete vydražit konkrétní nemovitost v dražbě dobrovolné či nedobrovolné? Neváhejte mi tedy kontaktovat.
• Odhad nemovitosti – dědické řízení, i tato sic bolestivá etapa života čeká každého z nás. Odhad nemovitosti bude po vás požadovat notář hned po první sezení.

Kontaktovat makléře
bgJana Vraštilová