Pronájem bytu 2+1 se sklepem, 42 m², Milovice, ulice Mírová

Mírová 472/35, Milovice

Pronájem, Byty 2+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
pronajato

+ zálohy na služby 2.100 Kč/měs./2 osoby + elektřina na nájemce + kauce + provize RK, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Pronájem částečně zařízeného bytu 2+1 se sklepem (4 m²) v klidné obytné části Milovic, vzdáleného pouhé 2 minuty chůze od vlakové a autobusové zastávky směr Praha, k nákupnímu parku Milovice se supermarkety Lidl, Penny market a řadou obchodů dojdete za 10 minut.

Bezproblémové veřejné parkování se nachází přímo před domem.

Bydlení v nabízeném pronájmu nabízí výbornou dopravní dostupnost do Prahy. Na vlakovou zastávku Praha – Masarykovo nádraží nebo Praha - Hlavní nádraží se dostanete za 50-60 minut jízdy vlakem, do Lysé nad Labem dojedete za pouhých 6 minut.


Zálohy na služby 2.100 Kč/měs./2 osoby + elektřina na nájemce+ kauce + provize RK

Dispozice a vybavení:

Vstupní chodba s lednicí, předsíňovou stěnou a komodou, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, koupelnovou skříňkou, zrcadlem, elektrickým bojlerem na teplou vodu a toaletou, kuchyň s kuchyňskou linkou vybavenou sporákem, digestoří a přípravou na umístění myčky, ložnice ( bez nábytku), obývací pokoj s obývací stěnou.

V ložnici a obývacím pokoji je na podlahách plovoucí podlaha, v koupelně dlažba a ve vstupní chodbě linoleum. Vytápění bytu je lokální elektrické.

V docházkové vzdálenosti najdete základní školu, mateřskou školku, supermarkety Lidl a Penny Market, dětské hřiště, sportoviště, restaurace, lékárnu, poštu, veterináře, večerku, kulturní dům a krátkou procházkou se dostanete k přírodní zajímavosti Tůně a mokřady Josefov.

Pronájem bytu 2+1 se sklepem,  42 m², Milovice, ulice Mírová

Popis nemovitosti

Cenapronajato + zálohy na služby 2.100 Kč/měs./2 osoby + elektřina na nájemce + kauce + provize RK, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaMírová 472/35, Milovice
OkresNymburk
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná46 m²
Plocha podlahová42 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování21. březen 2023
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano (4 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky144261037
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais