Prostorný světlý klidný byt 2+1 / 59 m2

Michelská, Praha - Michle

Pronájem, Byty 2+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
pronajato

+ poplatky 1.000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout dlouhodobý pronájem velkého světlého a klidného bytu v 1. patře činžovního domu bez výtahu. Z obývacího pokoje je krásný výhled do zeleně. Ložnice je orientována do vnitrobloku. Vstoupíte do velké předsíně s oknem, kde jsou vestavěné skříně. Odsud je vstup na samostatné WC, do komory a do ostatních místností. Kuchyňská linka je situována spolu se sprchovým koutem do části předsíně, která je uzavíratelná posuvnými dveřmi. Byt je částečně vybaven. Na přání nájemníka je možné dokoupit pračku. Měsíční náklady na služby jsou 1000 Kč na osobu, 1.200 Kč pro 2 osoby. Topení je plynové, ohřev vody bojlerem. Elektřinu i plyn si na sebe převede nový nájemník sám. K dispozici je i malý balkón na chodbě domu, který je společný pro dva byty. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž. Výborná dopravní dostupnost. Před domem zastávka autobusu, nebo 5 minut pěšky na tramvaj 11 a 14, nebo 5 minut busem na metro Kačerov nebo Budějovická. K okamžitému nastěhování. Doporučuji prohlídku!

Prostorný světlý klidný byt 2+1 / 59 m2

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 1.000 Kč
KategorieByty 2+1
LokalitaMichelská, Praha - Michle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná59 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Výtahne
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-06-053
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová