Pronájem bytu 2+1, 54 m2, Petřiny - Praha 6

Čílova 277/13, Praha - Veleslavín

Pronájem, Byty 2+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám pronájem bytu 2+1 o rozloze 54 m2 v oblíbené části Prahy 6 - sídliště Petřiny. Byt se nachází v 6.NP bytového domu s výtahem. Má 2 neprůchozí pokoje a kuchyň, je tedy vhodný i pro spolu-bydlení. Byt je v dobrém udržovaném stavu a pronajímá se bez zařízení. Kuchyň je vybavená plynovým sporákem, mikrovlnou troubou, troubou na pečení, lednicí a pračkou. Koupelna s vanou a oddělená toaleta.
K bytu náleží sklep.
Nájemné 10.000 Kč, poplatky včetně vody, tepla, el, energie, internetu (Pe3ny net) jsou 4.210 Kč, kauce 10.000 Kč. Nájemní smlouva minimálně na 1 rok.
Doporučuji prohlídku!
MHD ( tram, bus, metro ) je pěšky dostupná, stejně tak sportovní a relaxační možnosti ( např. obora Hvězda ).

Pronájem bytu 2+1, 54 m2, Petřiny - Praha 6

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 2+1
LokalitaČílova 277/13, Praha - Veleslavín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná54 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano (4 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-16-053
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková