Pronájem krásného bytu 2+1 / 75 m2 na Vinohradech

Balbínova, Praha - Vinohrady

Pronájem, Byty 2+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Výtah
pronajato

REZERVACE

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout pronájem krásného velkého a slunného bytu na rohu Balbínové a Anglické ulice. Byt, který prošel nákladnou rekonstrukcí, se nachází ve 3. patře s výtahem a je plně vybavený. V obývacím pokoji je rozkládací gauč, v ložnici je manželská postel. Kuchyně disponuje všemi spotřebiči i základním nádobím. Koupelna je se sprchovým koutem a WC. Byt je k pronájmu od 20.9.2021. Měsíční poplatky za služby jsou 1.600 Kč na osobu nebo 2.000 Kč pro dvě osoby. Wi-fi v ceně. Ohřev vody i topení je na plyn. Elektřina i plyn bude převeden na nového nájemníka. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž. Byt se nachází v absolutním centru Prahy, 2 minuty od metra Náměstí Míru nebo 3 minuty na Muzeum. V těsné blízkosti jsou Riegrovy sady nebo park na Náměstí Míru. Dokonalé klidné bydlení v centru. Doporučuji prohlídku.

Pronájem krásného bytu 2+1 / 75 m2 na Vinohradech

Popis nemovitosti

Cenapronajato REZERVACE
KategorieByty 2+1
LokalitaBalbínova, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná75 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahano
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-16-080
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová