Světlý byt 2+1/ B (54 m2) Záběhlice, Praha 4

Malovická, Praha - Záběhlice

Pronájem, Byty 2+1 Pronajato
  • Družstevní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

bez poplatků, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Byt je volný k nastěhování v průběhu srpna 2022.

Nabízíme k pronájmu zařízený byt 2+1 (51,9 m2) s balkonem (2 m2) s pěkným výhledem, Praha 4 – Záběhlice, ul. Malovická. Byt se nachází v 6. NP cihlového domu s výtahem. Sportovní areál Hamr, říčka Botič, v pěší vzdálenosti pro procházky či sportovní aktivity (tenis, badminton, florbal, fotbal, squash a další).



Přednosti bytu:

- Vestavěný kuchyňský kout je vybaven spotřebiči – varnou deskou, elektrickou troubou, digestoří, myčkou na nádobí (45 cm) a lednicí s mrazákem. Obývací pokoj má výměru 22 m2 se vstupem na balkon; koupelna je zařízena sprchovým koutem; toaleta je samostatná;

- Balkon s jižní orientací o velikosti 2 m2 vhodný pro pěstování kytiček či k příjemnému posezení;

- Lokalita:
* zastávka autobusu č. 118, 138, vzdálena 4 minuty pěší chůzí, s dostupností na červené metro „C“ Budějovická, či metro Kačerov;
* veškerá občanská vybavenost v místě: Albert, lékárna, doktoři, pošta, MŠ, ZŠ, a další.

Nájemné 15 000 Kč, poplatky za služby 2 800 Kč, převod elektrické energie a internetu na nájemníka. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Odměna pro realitní kancelář jeden měsíc nájemného.
Zatím není známa energetická třída budovy (PENB), proto se uvádí energetická třída G.



Vřele Vám doporučujeme prohlídku tohoto bytu v klidné lokalitě. Byt působí velmi prostorně i při 52 m2. Pro více informací kontaktujte makléře +420 725 293 228.

Světlý byt 2+1/ B (54 m2) Záběhlice, Praha 4

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků, + provize RK
KategorieByty 2+1
LokalitaMalovická, Praha - Záběhlice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná54 m²
Plocha podlahová52 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
Datum nastěhování10. srpen 2022
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (2 m²)
DopravaMHD
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky11026014
Kontaktovat makléře
Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA