Pronájem, Byty 2+kk, 58m² -

Ječná, Brno

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Lodžie
  • Sklep
pronajato

bez poplatků, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme pronájem novostavby bytu o dispozici 2+kk v Brně-Řečkovicích na ulici Ječná. Byt má plochu 58 m2, kolem celého obývacího pokoje je lodžie. Nachází se v cihlovém bytovém domě s výtahem. V bytě doposud nikdo nebydlel. Obývací pokoj je spojený s kuchyňským koutem, který je vybavený vestavěnými spotřebiči značky Bosch (lednice, myčka nádobí, sklokeramická varná deska, elektrická trouba, mikrovlnka, digestoř). V chodbě je prostorná, vestavná šatní skříň, odkud je vstup do koupelny se sprchovým koutem a pračkou a taký oddělena toaleta. Dále prostorná ložnice s jednolůžkem. Další úložné prostory zajišťuje komora. Byt je orientován na jih a je velmi světlý. K bytu náleží sklep.
K nájmu se účtují paušální platby za služby ve výši 3500 Kč. Parkování je možné před domem. Dostupnost MHD - bus cca 2 min., konečná tram č.1 cca 8 min. Odtud do centra města k hl. nádraží 20 min. Okolí bytu je lesnaté, vhodné k denním vycházkám do překrásného okolí (tur. trasy Medlánecké letiště se sysly a restaurací, Medlánecké kopce, přehrada, Kuřim, Řečkovice atd.), přírodní park Baba v dosahu cca 10-15 min. Nedaleko se nachází rybník s kapry a kačenami (3 min.), veřejné ohniště v přírodní zahradě uzpůsobené ke grilování. Obrovské sportovní vyžití v místě. V dosahu plavecký bazén, wellness a fitness, supermarkety Billa, Globus, Tesco, pošta.

Pronájem, Byty 2+kk, 58m² -

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků, + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaJečná, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Lodžieano
Sklepano
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky082-06-239
Kontaktovat makléře
Mgr. Daryna Davydova
CENTURY 21 All Inclusive
+420 774 533 682
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-daryna-davydova
IČ: 01207784

"Основная цель моей работы – это Ваше спокойствие, уверенность и ощущение профессионала рядом!
Именно поэтому я работаю честно, постоянно усовершенствую свои знания и предоставляю Вам качественные услуги в той сфере жизни, где ошибка, недопонимание или незнание могут стоить Вам миллионы крон и несчетное количество потраченных нервов. Со мной Ваши мечты сбудутся!

Осуществляю помощь при покупке недвижимости в Чехии. Проведу Вас всеми этапами сделки на понятном для Вас языке.

Obchody s reality to je život.
Profesionální a lidský přístup, vstřícnost a férové jednání jsou pro mě ve vztahu s klientem to nejdůležitější. Ráda pomůžu Vám ušetřit čas a provedu Vás celým obchodem až k vysněnému bydlení.
Největší odměnou pro mě je usměvavý klient, kterému jsem dopomohla splnit jeho představy!"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Daryna Davydova