Pronájem útulného bytu 2+kk, 34 m2, Neratovice

Kojetická 1024, Neratovice

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Výtah
pronajato

+ provize RK, bez poplatků

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+kk o celkové ploše 34 m2 v ulici Kojetická, Neratovice. Byt po kompletní rekonstrukci (dispozice, podlahy, koupelna, rozvody, kuchyň) se západní orientací je umístěn v 1. NP a skládá se ze vstupní chodby, koupelny se sprchovým koutem a WC, praktické komory, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a ložnice. Vybavení bytu čítá pračku se sušičkou (AEG), kuchyňskou linku se sklokeramickou varnou deskou a troubou, lednici s mrazákem, jídelní stůl se židlemi, v komoře jsou regály a police, okna jsou opatřena závěsy a novými žaluziemi. Podlahové krytiny tvoří dlažba a plovoucí podlaha. Možnost internetu.
Dům, který prošel revitalizací je umístěn v klidné části Neratovic, s plnou občanskou vybaveností. V pěší dostupnosti poliklinika a lékárna, Billa, Penny Market. Nejbližší zastávka BUS (Kojetická) vzdálená 1 min pěšky, parkování možné u domu či na přilehlém parkovišti. Dobrá dostupnost do Prahy autobusem na metro C Ládví.
Poplatky činí 1.500 Kč + vlastní elektřina. Vratná jistota (kauce) 20.000 Kč.
Vhodné pro jednotlivce i pár.

Pronájem útulného bytu 2+kk, 34 m2, Neratovice

Popis nemovitosti

Cenapronajato + provize RK, bez poplatků
KategorieByty 2+kk
LokalitaKojetická 1024, Neratovice
OkresMělník
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná34 m²
Plocha podlahová34 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahano
Rozměry - výška stropu2,60 m
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
105 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-06-001
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose