Pronájem bytu 2+kk, 35m² - Ostrava, Radvanice

Na Kopci 649/15, Ostrava - Radvanice

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Sklep
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Stále marně hledáte krásný byt k pronájmu v klidné části Ostravy? A co takhle prostorný a prosluněný byt, který je navíc po rekonstrukcí? Ano? Tak se pojďme na tuto novinku podívat blíže...

Hlavní předností tohoto bydlení je klid a soukromí. Byt se totiž nachází v malém cihlovém domě, kde jsou pouze 4 byty. U domu je navíc příjemná zahrada, která je jako stvořená pro společné posezení.

Další obrovskou výhodou je stav bytu. V první polovině letošního roku totiž prošel rozsáhlou a zdařilou rekonstrukcí. A vy budete úplně prvními, kdo se v bytě zabydlí. To zní příjemně, že ano? Jistě oceníte i prostor, který vám toto obydlí nabízí - samotný byt má 35m² a budete k němu mít i velký sklep o výměře 9m². Navíc k bytu náleží i parkovací stání ve dvoře!

Najdete zde nové podlahy, omítky, sádrokartonové podhledy s led osvětlením, krásnou zděnou koupelnu se sanitou a v neposlední řade kompletní designovou kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči (myčka, trouba, indukční deska, digestoř).

Nastěhovat se můžete prakticky ihned. Cena nájemného je 11.000,- Kč měsíčně. Navíc ještě počítejte s elektřinou, internetem a televizí.

Jak jsem již zmínila, dům se nachází ve velmi klidné ulici. Okolní zástavba je obytná a jsou zde prvorepublikové vily a rodinné domy. To ale neznamená, že budete odříznuti od služeb města. Naopak. Do několika minut pěší chůze se nachází základní škola, potraviny, lékárna nebo třeba restaurace. Na autobusovou zastávku je to pak 350m.

Takže shrnuto - dobrá adresa, soukromí a zdařilá rekonstrukce. Že právě toto hledáte? Přesně to a mnohem více nabízí tento byt, který teď může být váš. Takže teď už zbývá jediné - vezměte svůj telefon a zarezervujte si nejbližší termín prohlídky. Těším se na vás!

Pronájem bytu 2+kk, 35m² - Ostrava, Radvanice

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 2+kk
LokalitaNa Kopci 649/15, Ostrava - Radvanice
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná35 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. říjen 2022
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano (9 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceSatelit
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
Mimořádně nehospodárná G
629 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky14426807
Kontaktovat makléře