Pronájem krásného tichého bytu 2+kk na Letné - u Stromovky

Kamenická 123/49, Praha - Bubeneč

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Výtah
pronajato

+ poplatky

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem krásného bytu v 5. patře skvěle udržovaného činžovního domu v Kamenické ulici - těsně nad parkem Stromovka. Orientace je do vnitrobloku. Byt má dispozici 2+kk, velice originálně řešený, avšak bez možnosti uzavřít jednotlivé místnosti. Byt je minimalisticky vkusně zařízený, kuchyň je vybavená všemi spotřebiči včetně indukční varné desky, velké lednice s mrazákem, lednice na víno apod. Nádobí je součástí. Úložné prostory jsou ve velké skříni ve výklenku a v komodě na míru dělané. V koupelně je velký sprchový kout, umývadlo, WC, pračka. Podlahové vytápění pod dřevěnou podlahou i v koupelně zabezpečí maximální komfort. Zálohy na služby jsou 3.500 Kč. Elektřinu si na sebe převede nový nájemník. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž. Byt je k nastěhování od poloviny října 2021. Letná je kouzelná pražská čtvrť s množstvím regionálních obchodů, kaváren, hospůdek, parků, při tom do centra se dostanete MHD za 10 minut. Doporučuji prohlídku!

Pronájem krásného tichého bytu 2+kk na Letné - u Stromovky

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky
KategorieByty 2+kk
LokalitaKamenická 123/49, Praha - Bubeneč
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná32 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahano
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-16-103
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová