Zařízený byt 2+kk/B (44,5 m2) Dělnická, Holešovice

Dělnická 897/31, Praha - Holešovice

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k pronájmu zařízený byt 2+kk, 43 m2, s balkonem 1,5 m2, v žádané lokalitě Praha 7 - Holešovice, ulice Dělnická. Byt je umístěn ve 4. patře cihlového domu s výtahem. Byt je volný k nastěhování od 1.6.2021.

Nově vyhotovená kuchyňská linka na míru je vybavena elektrickou troubou s elektrickým vařičem, digestoří, myčkou na nádobí, lednice s mrazákem, v koupelně je k dispozici pračka. V obývacím pokoji se nachází rozkládací sedačka, stůl se dvěma židlemi, dále je zde komora. Prostorný pokoj se vstupem na balkon (1,5 m2) s výhledem na ulici Dělnická je zařízen velkou postelí, dvěma skříněmi a komodou. Pokoj může sloužit jako ložnice a pracovna zároveň, je zde dostatečného prostoru. Koupelna má vanu, toaleta je zvlášť. Na podlahách je plovoucí podlaha a keramická dlažba. Bydlení je vhodné ideálně pro mladý pár, nekuřáky. Majitel preferuje zájemce bez psa či kočky.

Nájemné 14 500 Kč, poplatky za služby (voda, teplá voda, teplo, odpadky, výtah, atd.) 2 030,- Kč na osobu (2 908 Kč / 2 osoby) + převod el. energie na nájemníka + internet. Odměna pro realitní kancelář jeden měsíc nájemného. PENB není k dispozici, proto je uváděna třída G.

Volné k okamžitému nastěhování.

Výborná lokalita v širším centru Prahy s parky a cyklostezkami v blízkém okolí (Stromovka, Letná), Holešovická tržnice a další. V místě skvělá vybavenost (obchody, kavárny, restaurace, školy, školky, lékaři, ...) a dobrá dopravní dostupnost jak do centra Prahy tak i ven z města (tram, bus, metro).

Doporučujeme! Volejte makléři na domluvení si prohlídky či s případnými dotazy.

Zařízený byt 2+kk/B (44,5 m2) Dělnická, Holešovice

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 2+kk
LokalitaDělnická 897/31, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná43 m²
Plocha podlahová43 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
Datum nastěhování1. červen 2021
Rok výstavby1950
ZařízenýAno
Výtahano
Balkónano (1 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky1100-06-037
Kontaktovat makléře
Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA