Pronájem slunného bytu 2+kk s krásným výhledem

Zárubova, Praha - Kamýk

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout pronájem krásného bytu 2+kk / 42 m2 v 5. patře panelového domu s krásným výhledem do zeleně. Byt je jižně orientovaný. Z předsíně je vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a do koupelny. Kuchyň disponuje sklokeramickou dvouplotnou a troubou. Z pokoje je vstup do menší ložnice (3,4 x 2,25 m). Koupelna je se sprchovým koutem, umývadlem a WC. Je zde místo pro pračku. Pračku je majitel připravený na přání nájemníka koupit. K bytu patří i sklep a je možné využít balkón, který je vždy společný pro jedno patro. Dům je po rekonstrukci - nová fasáda i výtahy. V těsné blízkosti je nákupní centrum, MŠ, les... Měsíční poplatek za služby jsou 2.000 Kč. Elektřinu si na sebe převede nový nájemník sám - doporučuji 600 Kč. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž + DPH. Byt je k okamžitému nastěhování. Doporučuji prohlídku.

Pronájem slunného bytu 2+kk s krásným výhledem

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 2+kk
LokalitaZárubova, Praha - Kamýk
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná42 m²
Počet podlaží13
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-06-070
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová