Pronájem zcela nového bytu 2+kk+lodžie s garážovým stáním v Karlíně

U Mlýnského kanálu 699/18, Praha - Karlín

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Vybavený
  • Lodžie
  • Výtah
pronajato

+ poplatky 6.000 Kč včetně elektřiny

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem nového, klidného a světlého bytu ve 2. patře novostavby v Karlíně, 2 minuty od metra Křižíkova. Vstoupíte do prostorné předsíně a odsud je vchod do neprůchozí ložnice a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Kuchyň je vybavená všemi spotřebiči - sklokeramická deska, trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, myčka. Jídelní stůl se 4 židlemi. Z obývacího pokoje je vstup na velkou lodžii, která je po celé délce pokoje. V pokoji je sedací souprava, konferenční stolek, skříňka. Ložnice je vybavená manželskou postelí a velkými skříněmi, které poskytují dostatek úložného prostoru. Koupelna je s vanou, umývadlem, wc, otopným žebříkem a pračkou. Všechna okna mají předokenní žaluzie. Parkovací stání se nachází v suterénu domu. Nájemníci domu můžou využívat velkou terasu např. pro grilování...(nutná rezervace). Kočárkárna, kolárna v domě. Byt je k nastěhování od 1.8.2022. Měsíční poplatky jsou ve výši 6.000 Kč včetně elektřiny, Kauce je ve výši měsíčního nájmu. Provize RK taktéž. Novostavba v blízkosti cyklostezky, přívozu, karlínského business centra i místních tradičních hospůdek a kaváren. Doporučuji prohlídku.

Pronájem zcela nového bytu 2+kk+lodžie s garážovým stáním  v Karlíně

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 6.000 Kč včetně elektřiny
KategorieByty 2+kk
LokalitaU Mlýnského kanálu 699/18, Praha - Karlín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná50 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Datum nastěhování1. srpen 2022
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Výtahano
Lodžieano (7 m²)
Velmi úsporná B
100 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky08526057
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová