Pronájem vybavený 2+kk, 60m², balkon (12m2), garáž, sklep - Praha 6 u Hvězdy nedaleko Letiště VH

Naardenská 691/2a, Praha - Liboc

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

3.000 poplatky + elektřina + internet, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Byt 2+kk (60 m2) v novostavbě z roku 2017 s obývacím prostorem s kuchyňským koutem (23m2), ložnicí (15,4 m2), komorou (3,4 m2) a velkým balkonem (11,8 m2) s východní orientací v moderním domě v mimořádně atraktivní klidné tiché části Prahy 6 - Liboce pod Oborou Hvězda, nedaleko Libockého rybníka a v sousedství zrekonstruovaného statku Libocký dvůr. K bytu je dále nabízeno parkovací stání v podzemní garáži domu a sklep o velikosti 3 m2.

Byt je nadstandardně vybavený mimo jiné kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (varná deska, trouba, myčka, chladnička). Dále je k dispozici druhá lednička s mrazícím boxem, mikrovlnná trouba, pračka, sušička, televizor, kávovar, atp. a taktéž nábytek dle vyobrazení NA FOTOGRAFIÍCH.
Koupelna je s prostorným sprchovým boxem a samostatné WC s umývátkem. Venkovní žaluzie s elektrickým ovládáním, dřevoplastová nášlapná vrstva na balkoně, hliníková okna, bezpečnostní dveře NEXT, silné izolační opláštění budovy, elektrická požární signalizace, optika pro přenos internetu a TV, to vše potvrzuje vysoký standard provedené stavby.

Vynikající klidná lokalita pod Oborou Hvězda a nedaleko přírodní rezervace Divoká Šárka s dobrou dopravní dostupností (bus páteřní linka 191 z Anděla na letiště a také 108 a 168 - pěšky 3 min., tram. 20 a 26 - pěšky 5. min a metro A Nádraží Veleslavín 7 min. od domu), blízko nájezdu na Pražský okruh, sjezd Ruzyně (5min.) a navíc nedaleko letiště Václava Havla (10 min.).

Pronájem vybavený 2+kk, 60m², balkon (12m2), garáž, sklep - Praha 6 u Hvězdy nedaleko Letiště VH

Popis nemovitosti

Cenapronajato 3.000 poplatky + elektřina + internet, + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaNaardenská 691/2a, Praha - Liboc
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná72 m²
Plocha podlahová60 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2017
Rok výstavby2017
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (12 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Velmi úsporná B
148 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky11026031
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg