Krásný slunný tichý byt 2+kk / 40 m2

V zápolí, Praha - Michle

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Částečně vybavený
pronajato

REZERVACE

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout zrekonstruovaný slunný byt 2+kk / 40 m2, který se nachází v klidné lokalitě Michle, kousek od Brumlovky a metra Kačerov. Byt se nachází ve 3. patře dobře udržovaného domu bez výtahu. Byt má nové podlahy, okna i dveře. V koupelně je sprchový kout, umývadlo, WC a pračka. Kuchyň s oknem orientovaným na jihozápad je vybavená lednicí s mrazákem, troubou, sklokeramickou dvojplotnou a malou myčkou. Ložnice (3,83 x 2,66 m) i obývací pokoj (4,87 x 3,1 m) jsou směřovány k jihovýchodu. V suterénu domu je sklep. Byt je k nastěhování od 1.9.2022. Měsíční poplatky jsou 3.500 Kč. Elektřinu si na sebe převede nový nájemník sám. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž. V domě je kočárkárna/kolárna i sušárna. V docházkové vzdálenosti je business centrum Brumlovka. Zastávka autobusu je 2 minuty chůze, na metro Kačerov nebo Budějovická jsou to 3 zastávky. Dostatek zeleně v okolí skýtá klidné a tiché bydlení uprostřed města. Doporučuji prohlídku!

Krásný slunný tichý byt 2+kk / 40 m2

Popis nemovitosti

Cenapronajato REZERVACE
KategorieByty 2+kk
LokalitaV zápolí, Praha - Michle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná40 m²
Plocha podlahová40 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Datum nastěhování1. září 2022
ZařízenýČástečně
Úsporná C
131 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky08526058
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová