Mezonet 106 m2 s balkonem, Praha 2, Nové Město

Rumunská 1819/3, Praha - Nové Město

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

+ poplatky za služby, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Moderní, zajímavě řešený mezonetový byt o velikosti 106 m2 s balkonem, situovaný v 6. NP se nachází ve velmi žádané lokalitě v samotném centru Prahy v bezprostřední blízkosti metra I.P. Pavlova (200 m), Václavské nám. 10 minut chůze. V okolí bytu je mimořádná nabídka služeb a zábavy. V blízkosti se nachází Havlíčkovy sady a vyhlídka Grébovka s možnostmi relaxačních vycházek.
Ve vstupní úrovni bytu je umístěn prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, jídelnou, a přístupem na severně orientovanou lodžii. Přízemí dále nabízí prostor pro spaní, který je oddělen designovou stěnou, koupelnu s vanou, sprchovým koutem a toaletou. K výstupu do prostorného patra bytu slouží moderní schodiště z masivu, jež je využíváno jako otevřená galerie, která nabízí prostor pro odpočinek či pracovnu a šatnu vybavenou vestavnými skříněmi. Byt byl vystavěn ve velmi vysoké kvalitě a splňuje očekávání nejnáročnějšího klienta s ohledem na současné trendy moderního bydlení. Parkování je zajištěno formou pronájmu v podzemních garážích v Legerově ulici, popřípadě v přilehlých ulicích.
Byt je kompletně vybaven. Součástí kuchyňské linky jsou vestavné spotřebiče (varná deska, trouba, myčka, digestoř, vše od značky Elektrolux), součástí koupelny je pračka. Vytápění a ohřev teplé vody plynovým kotlem s nízkými provozními náklady. K jednotce přísluší sklep.
Poplatky za společné služby 2.911,- Kč měsíčně. Zálohy na elektřinu 1.650,- Kč, plyn 1.970,- Kč se hradí zvlášť. WIFI + TV (UPC) 910,- Kč. K nastěhování ihned.

Mezonet 106 m2 s balkonem, Praha 2, Nové Město

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky za služby, + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaRumunská 1819/3, Praha - Nové Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná106 m²
Plocha podlahová106 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuRušná část obce
Datum nastěhování1. červen 2022
ZařízenýAno
Výtahano
Balkónano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky02126137
Kontaktovat makléře