Krásný světlý velký byt 2+kk+lodžie+garáž+sklep / Kamýk

Kramperova 1013/4, Praha - Kamýk

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

včetně garážového stání a sklepa

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem krásného velkého bytu ve 3. patře novostavby Nad Modřanskou roklí. Byt disponuje 27 m2 velkým obývacím pokojem s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vybavena sklokeramickou deskou, troubou, myčkou, lednicí. V pokojích je na podlaze kvalitní vynilová podlaha v dekoru dřeva. V oknech jsou předokenní elektricky ovládané žaluzie. Z obývacího pokoje i z ložnice je vstup na 14 m2 velký zasklený balkón. Z centrální předsíně je vstup do jednotlivých pokojů, do koupelny s vanou a do komory. V bytě je centrální topení a řízené větrání s rekuperací, zajišťující absolutní komfort, zdravé prostředí a nižší náklady na vytápění. Přípojka na internet (připojení si zajistí nájemních dle svých preferencí). K bytu patří i prostorný sklep v suterénu domu a garážové parkovací stání. Možnost využít i kolárny.
Zúčtovatelné zálohy na služby jsou 4.200 měsíčně. Elektřinu si na sebe převede nový nájemník. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž. Skvělá lokalita k aktivnímu životu - cyklostesky, modřanský lesopark. Na metro Kačerov je to 14 minut autobusem. Nebo na Smíchovské nádraží 24 minut. Nebo pěšky na konečnou tramvaje 17 a 3. Byt bude čistě vymalovaný, k nastěhování od 3.9.2022. Doporučuji prohlídku!!

Krásný světlý velký byt 2+kk+lodžie+garáž+sklep / Kamýk

Popis nemovitosti

Cenapronajato včetně garážového stání a sklepa
KategorieByty 2+kk
LokalitaKramperova 1013/4, Praha - Kamýk
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná59 m²
Plocha podlahová59 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Datum nastěhování2. září 2022
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Balkónano (14 m²)
Sklepano (6 m²)
Velmi úsporná B
140 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky08526065
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová