Pronájem luxusního mezonetu 2+kk, 69m²

Ondříčkova, Praha

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

+ poplatky 2000 Kč / 1 osoba, 2500 Kč /2 osoby

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout luxusní, moderní, mezonetový byt po celkové rekonstrukci o dispozici 2+kk s galerií 69 m2, který je rozdělen 57 m2 + galerie 11m2. Byt se nachází v 6 nadzemním podlaží s proskleným výtahem ve výborné lokalitě Vinohrad, zároveň v těsné blízkosti Žižkovské věže a náměstí Jiřího z Poděbrad. Byt je dispozičně rozdělen na velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a barem, který je plně vybaven moderními spotřebiči, samostatnou ložnici s vestavěnými skříněmi a vstupem na galerii, která se dá využít jako druhá ložnice nebo pracovna, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Dominantou tohoto luxusního bytu jsou křišťálové lustry a krásná laminátové podlaha v kombinaci s dlažbou vytvářejí teplo Vašeho budoucího domova. K bytu náleží vlastní plynový kotel, intercom, bezpečnostní dveře. Krásná lokalita nejvyhledávanější části Prahy - Vinohrady Vám nabídne v okolí plnou občanskou vybavenost včetně luxusních restaurací, pekáren a jiných obchůdků. Dopravní dostupnost je velmi dobrá, nedaleko se nachází metro B - Jiřího z Poděbrad, MHD, TRAM. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Elektřina a plyn se převádějí na nájemce. V případ Vašeho zájmu kontaktujte makléřku.

Pronájem luxusního mezonetu 2+kk, 69m²

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 2000 Kč / 1 osoba, 2500 Kč /2 osoby
KategorieByty 2+kk
LokalitaOndříčkova, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná69 m²
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuRušná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Výtahano
Balkónano
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky021-06-235
Kontaktovat makléře
Ing. Veronika Baloun
CENTURY 21 Premium
+420 724 811 473
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-veronika-baloun
IČ: 05775931

https://veronikabaloun.cz/
Jsem tu pro Vás, pokud potřebujete pomoc nebo poradit.
Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh, každý z nás je jiný a každá nemovitost je jedinečná. A proto preferuji osobní přistup ke každému. Nikdo by neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř.
Prodej domu, bytu, pozemku nebo jiné nemovitosti není úplně lehký úkol. Čeká na Vás spousta překážek, se kterými je celý obchod spojen. Realitní makléř musí někdy být psycholog a stratég. Já Vám nabízím pomocnou ruku, že za Vás udělám vše co je s prodejem spojené. Budu Váš hromosvod :-)!
Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. Dbám na svém dobrém jménu a pověsti.
Život je neustálá změna, a to mě žene kupředu. Jelikož když něco končí, něco nového začíná. Práce realitního makléře mi umožnuje být flexibilní a věnovat se svojí rodině i práci naplno. Vždy jsem pracovala s lidmi, jelikož mezi moje silné stránky patří komunikativnost. Znáte to rčení? "Když někoho vykopnete dveřmi, přijde oknem" Tak to jsem JÁ. Nevzdávám se, vždy si jdu za svým cílem, nebojím se překonávat překážky, a o tom přeci je život realitního makléře.
Tato práce je velmi rozmanitá, nutí mě neustále na sobě pracovat a sebevzdělávat se, abych dokázala na realitním trhu uspět. Práce realitního makléře mě velmi baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Spolupracuji s týmem lidí, točíme video prohlídky, využíváme profesionálního fotografa, vytváříme Home Staging, pracujeme na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.
Svoji práci se snažím dělat s úctou a profesionálním přístupem ke klientům, a mám radost, když jsou za mnou vidět výsledky.
Pokud jste dočetli až sem, máte můj obdiv a děkuji, ráda se Vám představím osobně u kávy v kavárně, nebo u Vás v kanceláři, práci, doma kde Vám to bude příjemné. Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat.
Budu se těšit
Vaše Veronika

Kontaktovat makléře
bgIng. Veronika Baloun