pronájem, krásný, klidný byt 2kk, 35m² - Praha - Staré Město, poslední patro s výtahem

Rybná, Praha - Staré Město

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Výtah
pronajato

+ provize 1/2 nájmu (+DPH)+poplatky, bez poplatků, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám k pronájmu kompletně zrenovovaný byt, umístěný v posledním patře historizujícího čiňžovního domu, umístěného v těsné blízkosti podzemních garáží Kotva, Rybná ulice. Najdete zde útulnou ložnici s hezkým výhledem, zrenovovanou koupelnu s vanou a sprchovou baterií a s wc, chodbu a obývací místnost s kuchyňským koutem. V bytě jsou dřevěné podlahy, dřevěná okna. Byt je plně zařízený a vybavený, včetně pračky, myčky a mikrovlnné trouby. V domě je výtah. Metro náměstí Republiky je vzdálené pouhých několik minut od domu, stejně tak TRAM. Pro ostatní informace kontaktujte makléře.

pronájem, krásný, klidný byt 2kk, 35m² - Praha - Staré Město, poslední patro s výtahem

Popis nemovitosti

Cenapronajato + provize 1/2 nájmu (+DPH)+poplatky, bez poplatků, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaRybná, Praha - Staré Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná35 m²
Plocha podlahová35 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky021-06-121
Kontaktovat makléře
Jaroslav Bolina
CENTURY 21 Premium
+420 722 504 504
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-bolina
IČ: 67289720

Oboru realit se věnuji od roku 2002, nabízím služby týkající se převodu, nebo nákupu, rezidenčních nemovitostí (bytů a rodinných vil), komerčních objektů, činžovních domů, pozemků, historických a rekreačních objektů, lesních pozemků, zajištění nájmů komerčních nebo rezidenčních prostor, převodu družstevních podílů. Jsem připravený pomoci s převody obchodních podílů, sloučení, rozštěpení firem a řešením nestandardních situací.

On my profile you will find residential properties, investment plots, some high-yield commercial/residential properties and others. I offer some properties “with no public presentation” in order to preserve the unique nature of the offer. For foreign investors we offer complete representation during the search for properties and price negotiations. I can mediate a high-quality legal service and can arrange other services (company foundation, a registered address in the Czech Republic, translators and interpreters).

Добро пожаловать. На моем профиле вы найдете прибыльную недвижимость коммерческую/жилую. Кроме того, вы найдете здесь информацию о коттеджной недвижимости средней и высшей категории, инвестиционных участках и пр. Многие виды недвижимости предлагаются «без публичного представления» в виду сохранения уникальности предложения. Для иностранных инвесторов, предлагаются услуги по представлению в поисках недвижимости, переговоров о цене, по посредничеству юридических услуг высокого уровня (Чехия и Европа), а также по обеспечению прочих видов услуг (учреждение компании, предоставление юридического адреса в ЧР, обеспечение услуг переводчика, размещение в Праге/ЧР и др).

Kontaktovat makléře
bg