byt 2kk 60m2+ balkon 6m2, možnost garáž.stání, Vinohrady Vinice, TRAM, M Strašnice

Názovská 3254/10, Praha - Strašnice

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

poplatky 2500,-, energie 1500,- + 1/2nájmu+DPH provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám k pronájmu byt v oblíbené lokalitě "Vinice", nacházející se na rozhraní Vinohrad a Strašnic. Byt je situovaný v 5.podlaží novostavby z roku 2005. Je jiho-severně orientovaný, má rozlehlý, jižně orientovaný balkon. V bytě je samostatná ložnice (koberec, skříň), rozlehlá chodba, koupelna s vanou a samostatné wc. V obývacím pokoji je kuchyňský kout se zařízenou kuchyňskou linkou. Na oknech jsou žaluzie, na podlaze plovoucí podlaha. Byt prošel před rokem pravidelnou údržbou (malování, oprava linky atd), k dispozici od 1/1/2021. Po dohodě lze byt dozařídit. V suterénu domu je k dispozici garážové stání (1000,-/měsíc). TRAM, BUS minutu od domu, metro Strašnická/Želivského dvě zastávky tramvají. Pro prohlídky a ostatní informace kontaktujte makléře.

byt 2kk 60m2+ balkon 6m2, možnost garáž.stání, Vinohrady Vinice, TRAM, M Strašnice

Popis nemovitosti

Cenapronajato poplatky 2500,-, energie 1500,- + 1/2nájmu+DPH provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaNázovská 3254/10, Praha - Strašnice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Plocha podlahová60 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObchodní a obytná
Rok výstavby2005
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Balkónano (6 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky021-06-361
Kontaktovat makléře
Jaroslav Bolina
CENTURY 21 Premium
+420 722 504 504
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-bolina
IČ: 67289720

Oboru realit se věnuji od roku 2002, nabízím služby týkající se převodu, nebo nákupu, rezidenčních nemovitostí (bytů a rodinných vil), komerčních objektů, činžovních domů, pozemků, historických a rekreačních objektů, lesních pozemků, zajištění nájmů komerčních nebo rezidenčních prostor, převodu družstevních podílů. Jsem připravený pomoci s převody obchodních podílů, sloučení, rozštěpení firem a řešením nestandardních situací.

On my profile you will find residential properties, investment plots, some high-yield commercial/residential properties and others. I offer some properties “with no public presentation” in order to preserve the unique nature of the offer. For foreign investors we offer complete representation during the search for properties and price negotiations. I can mediate a high-quality legal service and can arrange other services (company foundation, a registered address in the Czech Republic, translators and interpreters).

Добро пожаловать. На моем профиле вы найдете прибыльную недвижимость коммерческую/жилую. Кроме того, вы найдете здесь информацию о коттеджной недвижимости средней и высшей категории, инвестиционных участках и пр. Многие виды недвижимости предлагаются «без публичного представления» в виду сохранения уникальности предложения. Для иностранных инвесторов, предлагаются услуги по представлению в поисках недвижимости, переговоров о цене, по посредничеству юридических услуг высокого уровня (Чехия и Европа), а также по обеспечению прочих видов услуг (учреждение компании, предоставление юридического адреса в ЧР, обеспечение услуг переводчика, размещение в Праге/ЧР и др).

Kontaktovat makléře
bg