Krásný slunný byt 2+kk s lodžií po kompletní rekonstrukci

Bínova, Praha - Střížkov

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Výtah
pronajato

+ poplatky 5.000 Kč včetně elektřiny a plynu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem krásného bytu s dispozicí 2+kk ve 2. patře panelového domu na Střížkově. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, včetně podlah a dveří, které jsou všechny zasunovací. Podhledy v obývacím pokoji jsou nasvícené, ovládané dálkově, je možné měnit barvu světla. Kuchyňská linka je vybavena všemi spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, plynový sporák, el. trouba), je zde zabudovaná i pračka. Koupelna je s vanou a umývadlem, WC je samostatné. Z obývacího pokoje je vstup na zasklenou, 7 m2 velkou lodžii, která přisedá po celé šířce bytu. Byt má západní orientaci, s maximálním soukromím. Byt není zařízený nábytkem. Je zde namontován zabezpečovací systém, v případě zájmu je možné se připojit na pult ochrany. Na zastávku MHD jsou to pouze 2 minuty pěšky (tramvaj, autobus), na metro je to potom 1 zastávka. Měsíční zálohy na služby jsou 5.000 Kč včetně elektřiny a plynu. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž. Byt je k okamžitému pronájmu. Doporučuji prohlídku.

Krásný slunný byt 2+kk s lodžií po kompletní rekonstrukci

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 5.000 Kč včetně elektřiny a plynu
KategorieByty 2+kk
LokalitaBínova, Praha - Střížkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná53 m²
Plocha podlahová48 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Datum nastěhování11. duben 2022
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýne
Výtahano
Lodžieano (7 m²)
Úsporná C
130 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-11-011
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová