slunný 2+kk 65 m2, balkon, garáž, Praha 9 -Vinoř

Českodubská 786, Praha - Vinoř

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

včetně garáž. stání, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu slunný byt 2+kk s balkonem a garážovým stáním o celkové užitné ploše 65 m2 v novějším bytovém domě v Praze 9 – Vinoři.
Byt se nachází ve 2. patře ze 3 s výtahem a skládá se z prostorné chodby (11,4 m2) s vestavěnými skříněmi, ze které se vstupuje do dalších neprůchozích místností – obývacího pokoje s kuchyní (21,8 m2) z kterého je přístup na balkon (4,3 m2), dále z ložnice (18 m2) s další vestavěnou skříní, z komory v bytě (2,2 m2), koupelny s vanou a samostatného WC. K bytu náleží suchá sklepní místnost a garážové stání v suterénu domu, kam lze zajet výtahem. Okna a balkon jsou orientovány na západ.
Zařízení bytu tvoří dvě vestavěné skříně, botník, vybavená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (lednice, mrazák, sklokeramická varná deska, odsavač par, trouba, myčka nádobí), jídelní stůl se 4 židlemi, sedačka, policová stěna, TV stolek, konferenční stolek, závěsy, osvětlení, okna jsou opatřena žaluziemi, v ložnici dále sítí proti hmyzu. Možnost připojení k internetu.
Vinoř je velmi žádanou lokalitou pro svou polohu v přírodě, a přitom je snadno dopravně dosažitelná, nabízí kompletní občanskou vybavenost, - školu, školku, zdravotní středisko, lékárna, supermarket, kulturní a vzdělávací centrum, mnoho obchůdků a restaurací, cukrárnu, pekárnu, spoustu zeleně, vše v pěší dostupnosti. V místě a okolí se nachází také parky a rybníky, zámek Ctěnice se zámeckým parkem, cyklostezky, ideální lokalita pro procházky či vyjížďky na kole.
Výborná je také dopravní dostupnost, 9 minut busem na metro C Letňany, nebo 10 min. na vlakové nádraží Satalice. Měsíční poplatky 1.900 Kč plus el. energie. Vhodné pro jednotlivce i páry.

slunný 2+kk 65 m2, balkon, garáž, Praha 9 -Vinoř

Popis nemovitosti

Cenapronajato včetně garáž. stání, + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaČeskodubská 786, Praha - Vinoř
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná65 m²
Plocha podlahová65 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Balkónano (4 m²)
Sklepano (2 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Úsporná C
102 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-16-052
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose