Krásný světlý byt po rekonstrukci 2+kk / 47 m2 ve Vršovicích

Ruská, Praha - Vršovice

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
pronajato

+ služby 1.500 Kč + el.

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem kompletně zrekonstruovaného krásného tichého bytu ve Vršovicích, v Ruské ulici. Byt se nachází v 2. NP , orientovaný do zahrady vnitrobloku. Dva neprůchozí pokoje jsou velké 17 m2 (5,22 x 3,29 m) a 15 m2 (5,22 x 2,85 m), oba orientovány na jih. Nová kuchyňská linka se nachází v předsíni a je vybavená pračkou, lednicí a elektrickým sporákem se 2 plotnami a troubou. V celém bytě jsou na zemi dřevěné parkety, v koupelně je dlažba. Okna jsou zrenovovaná, špaletová, dveře jsou nové. Koupelna je vybavena umývadlem, WC a sprchovým koutem. Součástí pronájmu je i sklep. Na přání nájemníka je možné za úplatu nastěhovat postele. Výborná dopravní dostupnost - tramvaj je 2 minuty, na metro Náměstí Míru / I.P.Pavlova je to pak 7 minut. Nový nájemník na sebe převede elektřinu. Kauce je ve výši měsíčního nájmu. Provize RK taktéž. Ihned k nastěhování. Doporučuji prohlídku!

Krásný světlý byt po rekonstrukci 2+kk / 47 m2 ve Vršovicích

Popis nemovitosti

Cenapronajato + služby 1.500 Kč + el.
KategorieByty 2+kk
LokalitaRuská, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná47 m²
Plocha podlahová47 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. říjen 2022
ZařízenýČástečně
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky08526088
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová