Pronájem krásného zařízeného bytu 2+kk / 40,6 m2 po rekonstrukci

Biskupcova, Praha - Žižkov

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Výtah
pronajato

+ poplatky 2.000 CZK

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout dlouhodobý pronájem krásného slunného a naprosto tichého bytu s dispozicí 2+kk na Žižkově. Byt se nachází v 7. patře nové nástavby domu s výtahem (výtah do mezipatra) a je orientovaný do vnitrobloku. Z prostorné předsíně je vstup do ložnice, do obývacího pokoje a do koupelny. V ložnici je manželská postel a velká skříň s dostatkem úložného prostoru. V obývacím pokoji je rozkládací pohovka, knihovna, stůl a židle. Nová kuchyňská linka je vybavená velkou lednicí, plynovým sporákem, troubou i myčkou. Pračka je v koupelně. K bytu patří i sklep v suterénu domu, dále kolárna / kočárkárna. Měsíční poplatky jsou 2.000 Kč, včetně internetu Vodafone. Topení i ohřev vody je kotlem Vaillant. Nájemník na sebe převede elektřinu a plyn (doporučuji 700 a 1200 Kč). Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž. Byt je k nastěhování od 1.9.2022

Pronájem krásného zařízeného bytu 2+kk / 40,6 m2 po rekonstrukci

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 2.000 CZK
KategorieByty 2+kk
LokalitaBiskupcova, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná40 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. září 2022
ZařízenýAno
Výtahano
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky08526055
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová