Pronájem bytu 3+1 s balkonem, ul. U Růžáku, Nymburk

U Růžáku, Nymburk

Pronájem, Byty 3+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
pronajato

+ služby, kauce a provize, bez poplatků

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 3+1 s balkonem v ulici U Růžáku, Nymburk. Bytová jednotka se nachází ve 2.NP o užitné ploše 60 m², dále k bytu náleží 2 sklepy (11 m²). Bytový dům nabízí společnou sušárnu, dílnu a prádelnu. Vytápění bytu plynovým kotlem včetně ohřevu vody. Požadovaný měsíční nájem činí 11.500,- Kč bez služeb (plyn, elektřina, zálohy cca 1.800,- Kč), dále je požadovaná peněžitá jistota (kauce) ve výši 23.000,- Kč + provize 11.000,- Kč. Byt je k dispozici od 1.9.2020.

Dispozice bytu: chodba/ předsíň, obývací pokoj, kuchyň s kuchyňskou linkou a spižírnou, pokoj, ložnice, koupelna a samostatná toaleta.
Byt se nachází v klidné části Nymburka. Veškerá občanská vybavenost na dosah. V případě zájmu o více informací či prohlídku bytu mne prosím kontaktujte.

Pronájem bytu 3+1 s balkonem, ul. U Růžáku, Nymburk

Popis nemovitosti

Cenapronajato + služby, kauce a provize, bez poplatků
KategorieByty 3+1
LokalitaU Růžáku, Nymburk
OkresNymburk
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Plocha podlahová60 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano
Sklepano (11 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky120-06-009
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová