Výborně řešený světlý byt 3+1+balkón v tiché lokalitě

Horolezecká, Praha - Hostivař

Pronájem, Byty 3+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

plus poplatky 4.500 Kč / 4 osoby

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem dispozičně dobře řešeného bytu 3+1 s velkým balkónem ve 3. patře domu s výtahem. Vstoupíte do prostorné předsíně, kde jsou po celé délce udělány skříně na míru, které skýtají maximum možného úložného prostoru. Tři neprůchozí samostatné pokoje zajistí každému členovi rodiny soukromí. V pokojích jsou koberce. Kuchyň je vybavená plynovým sporákem, elektrickou troubou, lednicí a mrazákem. Celkovou rekonstrukcí právě prošla koupelna, která je se sprchovým koutem, umývadlem a pračkou. WC je zvlášť. K bytu patří i sklep v suterénu domu. Byt se nachází v klidné lokalitě, s hezkým výhledem do zeleně. Na zastávku autobusu jsou to 3 minuty pěšky, na metro Skalka 10 minut nebo na Háje 15 minut. Veškerá občanská vybavenost je v místě. Měsíční poplatky pro 4 osoby jsou 4.500 Kč. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž. Elektřinu a plyn na sebe převede nový nájemník sám. Doporučuji 1.000 Kč elektřinu a 150 Kč plyn. Byt je k okamžitému nastěhování. Doporučuji prohlídku.

Výborně řešený světlý byt 3+1+balkón v tiché lokalitě

Popis nemovitosti

Cenapronajato plus poplatky 4.500 Kč / 4 osoby
KategorieByty 3+1
LokalitaHorolezecká, Praha - Hostivař
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Plocha podlahová60 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (4 m²)
Sklepano (1 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-06-109
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová