Exkluzivní byt 105 m2 v ul. Říční na Kampě, s parkovacím stáním a lodžií 17 m2 v uzavřené rezidenci

Říční 539/2, Praha - Malá Strana

Pronájem, Byty 3+1 Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Lodžie
  • Sklep
pronajato

energie (elektrika, plyn) budou převedeny na nájemce, kauce ve výši 1 nájmu + odměna RK

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k dlouhodobému pronájmu exkluzivní, částečně zařízený byt 105 m2 na jedinečném místě v samotném srdci Prahy přímo u parku Kampa, v ul. Říční. Dispoziční řešení jednotky je 3+1 s lodžií 17 m2, sklepní kójí a parkovacím stáním přímo v uzavřené rezidenci. Byt je po nákladné rekonstrukci, v rámci které byly použity kvalitní, moderní materiály. Po vstupu do rezidence Vás zaujme reprezentativní zahrada, která Vás v každém ročním období nadchne svou barevností a pozitivní energií sálající z mnoha stromů, keřů i květin, které jsou pravidelně udržovány. Takto velká zahrada je v této lokalitě absolutním unikátem a dům samotný je významnou architektonickou památkou, která byla velmi citlivě za přísného dohledu památkářů zrekonstruována. Hlavní vstup rezidence tvoří prostorná hala, přes kterou se po schodišti dostanete do 2.NP, kde se nachází bytová jednotka, která je velmi příjemná, světlá a nabízí velké množství úložných prostor, které ve spolupráci s interiérovým architektem nechal majitel vyrobit na zakázku. Po vstupu do předsíně se po pravé straně nachází samostatné WC, dále prostorná koupelna se dvěma umyvadly, WC, bidetem, prostorným sprchovým koutem a přípravou pro pračku a sušičku. Následně projdete do velkorysého obývacího pokoje, jehož výměra činí 33 m2 a disponuje přímým vstupem na prostornou lodžii, která za příznivého počasí doslova vybízí k relaxaci, posezení či grilování. Součástí prostoru je na zakázku vyrobená obýváková sestava s knihovnou, designovou sedačkou francouzské zn. Ligne Roset, doplněná designovými svítidly. Dalším prostorem je pracovna, pokoj pro hosty nebo dětský pokoj s pohovkou taktéž zn. Ligne Roset, vestavěnou skříní po celé délce stěny pokoje a nechybí ani pracovní stůl se židlí. Navazující místností je plně vybavená moderní kuchyně, ve které nechybí myčka, mikrovlnná trouba, chladnička s mrazákem, plynový sporák s designovou digestoří. Čtvrtou samostatnou místností je prostorná 24 m2 příjemná ložnice, kde zejména ženy ocení šatní skříň s dostatkem úložných prostor. Velkou výhodou je přímý vstup na lodžii, která má krásných 17 m2. V bezprostřední blízkosti rezidence se nachází množství stylových kaváren, barů i restaurací. V docházkové vzdálenosti 2-5 min. se nachází park Kampa, Karlův most, divadlo Kampa, Petřínské sady, zahrada Kinského a mnoho, mnoho dalšího....Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte kontaktovat makléřku a dohodněte si prohlídku.

Exkluzivní byt 105 m2 v ul. Říční na Kampě,  s parkovacím stáním a lodžií 17 m2 v uzavřené rezidenci

Popis nemovitosti

Cenapronajato energie (elektrika, plyn) budou převedeny na nájemce, kauce ve výši 1 nájmu + odměna RK
KategorieByty 3+1
LokalitaŘíční 539/2, Praha - Malá Strana
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná105 m²
Plocha podlahová105 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. srpen 2023
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Lodžieano (17 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceDlážděná
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Méně úsporná D
278.44 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky36223
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Divadlo

Divadlo

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Sportoviště

Sportoviště

Vítězslava Fenclová
CENTURY 21 Happy Investment
+420 606 618 991
[email protected]
www.century21.cz/makler-vitezslava-fenclova
IČ: 01979779

Moje profesní kariéra byla vždy velmi úzce spjata s vedením jednání s osobnostmi jak byznysu a politiky, tak například s umělci.

12 let jsem pracovala jako obchodní a marketingová manažerka klubu HC Energie K. Vary s níž se mi podařilo získat úžasné ocenění v podobě titulů Mistr a Vicemistr ELH. Před tím jsem působila v reklamní a PR agentuře na pozici umělecké produkční. Řešení “problémů”, organizace a koordinace kulturních, sportovních i společenských akcí byla moje parketa. Profesní zkušenosti jsem dále získávala v cestovním ruchu a lázeňství, ale také v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR.

Sama nějaké nemovitosti vlastním a jak se říká “vše má svůj čas”, takže čas na obor realit u mne “dozrál” v roce 2018, kdy jsem zahájila činnost realitní zprostředkovatelky a využiji zde všechny dosud nabyté
zkušenosti. Jsem pečlivá, komunikativní, spolehlivá a dle zpětných informací i příjemná a profesionální. V realitním oboru se samozřejmě pravidelně školím a vzdělávám, abych Vás džunglí realit provedla bez zbytečných průtahů a komplikací.
Pokud tedy přemýšlíte o prodeji své nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. Domluvíme si osobní schůzku nebo můžeme nezávazně pohovořit telefonicky.

Při své práci používám dostupné moderní marketingové nástroje pro prezentaci nemovitostí jako je 3D scan nemovitostí, virtuální prohlídka, profesionální foto, 2D nebo 3D půdorysy, home staging, prezentační videa na YouTube a samozřejmostí je inzerce na takřka všech dostupných realitních serverech, vč. propagace na Facebooku.

Se mnou budou mít Vaše rodinné klenoty zajištěny ten nejlepší servis a péči :).

Těším se na příjemná setkání, ze kterých velmi často vznikají nová přátelství.

Kontaktovat makléře
bgVítězslava Fenclová